Облачна ли е душата на Павел Матеев?

1
461

Първата стихосбирка на Павел Матеев вече е на пазара. „Облачна душа“ е събрала стихове писани преди повече от двадесет години. Самородният талант на автора личи в повечето строфи, но те са написани с толкова много чувство, че оставят трайна следа в съзнанието на читателя.

Книгата се състои от три раздела – ВЛЮБЕН, САМОТЕН и ОБИЧАН. Колкото повече четете, толкова повече разбирате, че езикът на любовната поезия съвсем точно показва любовта. Тук личи това многопластово чувство с всичките си нюанси – болка, радост, отчаяние и възторг.

павел матеев - 3 стиха

Всеки любител на поезията знае, че да пишеш любовна лирика е нужна нежна и чувствена душа. Точно тази поезия е езикът, с който говори душата на поета!

Павел Матеев
Павел Матеев

павел матеев - стихове



В този мъж, който сега е далеч от България и продължава да пише своите стихове, живее истински поет. Той е една ходеща планета от емоции, а лиричната му същност излива върху хартията големи дози страст и красота.

Където има любов, там винаги има двама души, за които тя е звездата, която им свети. А когато човек е намерил любовта, душата му ехти, пише строфи и мечтае.

Непременно подарете радост на любимия до себе си с това възхитително издания!

Прочетете повече за Павел Матеев и творчеството му на неговия сайт –  http://www.pavelmateev.com/

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.