Договор с Дявола: Тези пет исторически личности го направиха! (Ето кои са те)

0
397

Тези пет исторически личности подписват таен договор с Дявола

Пет исторически личности, за които се предполага таен съюз. И то не с кого да е, а директно с Дявола. В тези пет исторически личности попада Николо Паганини. Талантът на Паганини не е всявал респект и уважение на неговите съвременници. Смята се, че той продал душата си на Дявола. За да свири божествено на своята цигулка.

Те сключиха договор с Дявола

Бурната слава, която му носи неговата музика, му води и много негативи. Вкарва го в хазарта и разгулния живот. Само на 22 години спира да обръща внимание на таланта си.

Според очевидци, на концерт се късат струните на цигулката му. Той обаче завършва брилянтно започнатото само на една струна. Църквата подозира за нечистата му душа. И забранява погребението му да стане в Генуа.

Робърт Джонсън напуска този свят само на 27 години. Преди да стане световно известен, китариста не е имал подобни таланти. Един ден той мистериозно изчезва в градче край Мисисипи.



След което смайва всички с невероятен талант. Смята се, че Дявола му е предложил договор. Срещу душата да му даде световна слава и невероятен талант. Той умира мистериозно и не се знае къде е погребан.

Сред тези пет исторически личности попада и Хитлер. Преди да се сдобие със слава и да причини най-голямата трагедия на човечеството, той бил неудачник. Опитвал се да учи и рисува, но се проваля на всички изпити. До 1933 г., когато изненадва всички немци. Все още витаят мистерии около неговата смърт.

Бързият и неочакван възход на Наполеон Бонапарт също буди съмнения. Според теориите на конспирацията дребният генерал също е подписал договор с нечестивия. За да се превърне в първия император на Франция.

В тези пет исторически личности попада и Джон Рокфелер. Известен е още като Дяволският Бил. Забогатява внезапно. А благотворителните му акции преди смъртта му се разглеждат като опит да си изкупи душата. И многобройните си грехове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.