Цецка Цачева нагласи жесток подарък за Мая Манолова за Коледа

0
302

Тази Коледа няма да бъде радостна за Мая Манолова, защото Цецка Цачева й подготви страховит подарък, заради голямата уста на червената депутатка

Вчера имаше скандали в НС между много от депутатите. Денят беше изключително напрегнат.

Мая Манолова прекали със своите изказвания. Председателят на НС няколко пъти й прави забележки. Закани се, че ще я глоби.

В крайна сметка г-жа Цецка Цачева реши, че е време да прилага строгия закон на практика и поиска имунитета на Мая Манолова, за да заведе наказателно дело срещу нея.

cacheva
Цецка Цачева обяви, че ще съди Мая Манолова

Както каза Цецка Цачева, Мая Манолова се намира в пленарната зала, а не е на митинг с нейни симпатизанти.



Докато коментираше този проблем с журналиста от bTV Антон Хекимян, който направи репортаж от кабинета на председателя на НС,  г-жа Цецка Цачева научи от вестник „Дума“, че подписвала невзети и негласувани решения.

Тогава тя спонтанно възкликна, че ще съди не само Мая Манолова, но и „официоза“ на БСП.

После добави, че онзи проблемен текст, за който се казва, че бил обнародван в Държавен вестник, а не е бил гласуван в НС, въобще не е отпечатан на страниците на ДВ.

Кой е крив и кой прав? Депутатите да се оправят.

Но е  факт, че в държавата цари анархия и елементарно безотговорно поведение като се започне от най-високите етажи на властта и се стигне до обикновените хора.

Защото демокрация и свобода не означават всеки да си прави каквото си иска, а всеки да бъде лично още по-добре организиран и отговорен към своите постъпки и действия.

Ако хората не могат да го постигнат, отново трябва да има диктатура, която да налага тази дисциплина и отговорност насила.

А никой не иска да бъде подложен на подобно диктаторско поведение.

И ако тази Коледа няма да бъде добра за Мая Манолова, то поне да бъде щастлива за всички добри хора, които заслужават да се радват на светлите празници Рождество и Нова година!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.