Може ли обикновена метла да изчисти негативната енергия от дома: И още как!

0
1616

Обикновена метла, кой я няма в дома си

Обикновената метла има функция не само да чисти дома ни. Тя има силата да „измете” и негативната енергия от него.А и от нас. В Европа метлата не е само въздушен транспорт за вещици. Тя е преди всичко символ на комфорт, както и на благополучие в семейството.

метла
Метла в дома ви-положителен знак

Свързаните й снопчета символизират сплотеността във фамилията. Такава метла моментално трябва да се изхвърли на боклука. Защото иначе благополучието ще напусне дома ви.

За да имате късмет и щастие в къщата си, използвайте от време-навреме метлата, не само прахосмукачката. Метете винаги в посока към прага. Като съберете боклука, не бързайте да го изхвърлите.

Най-често зад него се крие домашния дух, разтревожен от почистването. Дайте му време, половин час и тогава се избавете от боклука. През това време той ще се премести на друго место.



Не носете веднага новата метла в дома си. Първо преметете на мястото, от където сте си купили метлата. И си пожелайте нещо на ум, но не бъдете алчни, съветват спецовете. То непременно ще се сбъдне.

Метлата също и предпазва.Ето как може да защитите дома си от негативни енергии и зли очи.

Вземете две чисто нови игли за шиене. Свържете ги на кръст и ги пъхнете в метлата. Сложете я до входната врата. Но да не забравите задължително да е с дръжката надолу. И така метлата ще защитава вашата къща. Като разпръсква негативната енергия, преди да пропълзи и да направи злини в дома ви.

Тези от вас, които сънуват кошмари, могат да сложат метлата над леглото си. Така ще се отървете от тях. Но не истинска, разбира се. А малка сувенирна метличка.
Но преди това трябва да направите още нещо. И то е да сложите в метлата две шевни игли, предварително скрепени на кръст.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.