Васил Лазаров предлага зеленчуците, които спасяват всяко ястие

0
553

Всеки добър кулинар знае, че едно ястие не трябва да има слаби места. За някои гарнитурата може да е само добавка към чинията, но истината е, че тя може както да провали, така и да издигне на пиедестал едно ястие. Затова фирмата на Васил Лазаров Вивекта внася на българския пазар замразени зеленчуци и плодове, които ще спасят всяко ястие.

Компанията на Васил Лазаров Вивекта предлага широка гама от замразени и охладени свински меса, говеждо, пилешко, риба, замразени зеленчуци и замразени бланширани картофи.

Партньорите на Вивекта са едни от най-големите производители в световен мащаб, с дългогодишен опит и традиция.

Васил Лазаров Замразените зеленчуци в различни разфасовки и смеси, Вивекта внася от сръбската фирма Aretol. Тя е гаранция за качество и чистота на продуктите. Можете винаги да разчитате на тази марка.

В българската търговска мрежа, както за преработвателната индустрия, така и за пазара на едро и дребно, с марка Aretol можете да намерите замразени броколи, грах, зелен фасул, карфиол, замразен мексикански микс, миксове за гювеч и супи, замразени миксове моркови и грах, президент, руска салата, хавай и замразена сладка царевица.



Висококвалифицираните дистрибутори на фирмата на Васил Лазаров Вивекта предлагат надеждна консултация и доставка до всяка точка в България.

Управлявана отново от Васил Лазаров фирма Викториас ЕООД пък предоставя транспортни и логистични услуги, като след закупуването на хладилни камиони и наемането на международни шофьори, по думи на управителя, фирмата ще започне да извършва и международни превози.

Човек трябва да знае какво да сложи на масата си, а информираният избор е най-добрият избор. Ето защо Васил Лазаров разчита на утвърдени марки в световен мащаб.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.