Ето какво казва астрологията за вашата връзка

0
299

Проверете коя е вашата пресечна точка в таблицата

Вероятно при всяко влюбване си мислите, че това е вашият човек, но какво казва астрологията за връзката ви?

астрологията
Проверете коя е вашата пресечна точка в таблицата

В следващите редове ще ви разкрием какво сочи астрологията по този въпрос. Само астрологията е в състояние да ви даде верен отговор на въпроса дали връзката ви ще просъществува или ще се разпадне.

Проверете коя е вашата пресечна точка в таблицата. Имайте предвид, че червената лента е зодията на дамите, а синята – на мъжете.

Ето какво разкрива астрологията:



Розово сърце със синя стреличка
Вие наистина сте родени един за друг. Не само ще се разбирате прекрасно, а и бъдещето ви заедно, ще е невероятно. Очаква ви голямо щастие.

Червено сърце
Чудесна двойка сте. Не само се разбирате като партньори, а и като добри приятели. Не можете без да споделите един с друг.

Зелено сърце
Единият от партньорите винаги се опитва да доминира над другия. Ако се откажете от този си навик, можете да дадете шанс на връзката си. Като цяло обаче е доста трудна.

Лилаво сърце
Или сте прекалено различни и поради тази причина не се разбирате, или сте прекалено скучни и еднакви. Тази връзка има нищожни шансове за оцеляване.

Жълто сърце
Страстта между вас е много силна, но и скандалите са прекалено много. Възможностите са две – или да създадете прекрасно приятелство или липса на каквато и да било тръпка.

Синьо сърце
създавате впечатлението у околните, че сте смъртни врагове, а не двойка. Твърде много се карате, а това съсипва всички хубави моменти помежду ви, пише prekrasna.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.