Алена даде ценни напътствия за живот до края на 2014 г.

0
281

Астрологът Алена направи своите прогнози за остатъка от  2014 г., които ни дават напътствия за нашето лично и обществено бъдеще

Негативните емоции трябва да бъдат преодолени във всички аспекти на живота. Това особено много важи за минали разочарования, нещастия, несполуки, озлобления.

От нас зависи годината да бъде успешна и ползотворна.

Човеколюбието е основна и водеща характеристика на 2014 г.

Алена
Астрологът Алена даде ценни напътствия за 2014 г.

Ако успеем да се възползваме от тези аспекти, ние ще си осигурим много по-добро бъдеще и спокойни дни напред.



2014 г. е годината на Нептун, която управлява  водата и водния знак  Риби.

Не случайно във Варна се случи тази трагедия с водния потоп. Но от друга страна всички българи проявихме необходимото човеколюбие.

Дарявахме средства на DMS 17 777. Бяха преведени средства по банковите сметки и на БЧК.

Много българи дариха храна, дрехи, минерална вода, перилни препарати за нуждаещите се от Варна, от Добрич, Велико Търново.

А огромният брой доброволци, които отидоха да помагат с труд при почистване на калта във Варна показва, че българите живеем според повелите на Нептун.

Трябва да продължаваме да го правим, за да се пазим от негативизъм.

Нептун отговаря за едно цяло  поколение и тази отговорност продължава цели 9 години, когато отново ще  навлезем в годината на Нептун.

Планетата Нептун изисква още всеки един от нас да се вгледа добре в себе си.

Хора, които не са били на своето място до сега като работа, приятели, ангажименти, трябва да си дадат сметка и да търсят онова, което отговаря на тяхната същност.

Това вглеждане и осъзнаване трябва да стане напълно безпристрастно, честно и искрено.

Ако хората не успеят да постигнат това честно себеоценяване, могат да изпаднат в депресии, които ще продължат 9 години.

Българските политици не можаха да осигурят на българите обещаното благополучие, средства и стандарт на живот. Въпреки това, правителството си вярваше, че ще изкара целия мандат.

Но ето, че се намеси непредсказуемият Нептун и под въздействие на неговите вибрации правителството падна.

Нептун изисква политическа коректност и отговорност.

Ние не ги видяхме по време на изборите за Европарламент. Кодексът на Мая Манолова вместо да облагодетелства определени лица, изпрати в Брюксел кандидатът под номер 19, който по принцип е знаел, че няма да се класира.

Когато Алена направила хороскоп на новото правителство, излъчено от 42-то НС, тя видяла в звездната карта на много от политическите фигури присъствие на планетата Хирон, която е в опозиция с Уран.

Това означава, че тези хора изпитват носталгия по миналото и се опитват да го върнат обратно. Но това няма как да се случи, защото колелото на живота се върти само напред, припомни Алена.

Подобна носталгия по времето на Живков има в главите на много от българите от по-старото поколение.

Сега в годината на Нептун тези стари емоции трябва да бъдат преодолени и да започнем да живеем в настоящето и да гледаме към бъдещето, а не към миналото с очакване то да се върне.

Ако всички българи успеем да постигнем цитираните неща по-горе, цялата държава постепенно ще започне да се оправя.

Ако продължим да вършим злини, ще бъдем подложени на кармична разплата през 2015 г. и тя ще продължи още 9 години напред.

В общочовешки план 2014 г. е подходяща за смяна на работа, за нови предизвикателства, за сключване на брак и зачеване на деца.

Месеците февруари, юни и октомври са под въздействието на ретрограден Меркурий. Те не са подходящи за подписване на нови договори, защото ситуациите, които в момента изглеждат приемливи, след приключване на ретрограда ще се окажат неприемливи.

Ако е наложително подобни договори да бъдат сключени по това време, трябва да има допълнителна клауза за променя на обстоятелствата при необходимост.

През годината на Нептун най-добре ще се чувстват водните и земните зодии.

Водните са покровителствани от владетеля на океаните и моретата (Рак, Скорпион и Риби).

Земните зодии също ще се чувстват прекрасно, защото земята изпитва нужда да бъде поливана с вода (Телец, Дева, Козирог).

Огнените зодии ще се чувстват безсилни, защото водата на Нептун ще гаси техния огнен темперамент, но не трябва да се страхуват, защото така ще мислят по-рационално и ще постигнат добри успехи (Овен, Лъв, Стрелец).

Въздушните зодии (Близнаци, Везни и Водолей) ще имат успешна година, ако не се поддадат на стари емоции и страсти, които могат да ги въвлекат в различни депресии.

Алена за пореден път напомни, че не трябва да правим за околните непоискано добро, защото ще си навлечем врагове за следващите 9 години.

Този аспект е странен за нас хората, защото ние сме свикнали, когато видим някой паднал на улицата да му помогнем да стане. Но той може да не бъде доволен, защото може да се почувства слаб или засрамен, че сме станали свидетели на неговото нещастие и така да ни намрази, че да ни вгорчи живота.

Ако обаче поискат от нас някаква добрина, ние не сме длъжни да я правим,   ако не го искаме наистина, защото нещата отново могат да се обърнат наопаки.

Но трябва да заявим, че няма да помогнем, а не да поемем ангажимент и после да се отричаме.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.