Астрологът Алена пътува през времето и вижда непознатите светове

0
809

Астрологът Алена се движи свободно в миналото и в бъдещето, затова определя себе си като истински пътешественик във времето

Днес в предаването на Сашо Кадиев и на Деси по bTV гостува известният астролог Алена.

Алена е добре позната на българите у нас и в чужбина, защото от години прави хороскопите по bTV, пише книги, издава списание „Кармичният кръг“, изработва лични хороскопи.

Алена твърди, че е била обучавана от адепти, които са й предали мъдростта на света. Астрологът Алена написа и новите Вселенски закони, които трябва да бъдат спазвани от всички живи хора, без значение каква е тяхната религиозна ориентация или националност.

Алена
Астрологът Алена пътува през времето и вижда непознатите светове

Светлана Тилкова – Алена е завършила немската езикова гимназия в София и е дипломиран икономист по специалност „МИО“. Била е преподавател по икономика на студенти, след което напуска университета, за да се посвети изцяло на астрологията.Алена е родена с дарбата да се движи свободно в пространството. Когато била малка тя не осъзнавала какво й се случва, затова не обръщала особено внимание на тези свои дарби.

С такива дарби са родени само  4 човека в света към момента.

През 1977 г. Светлана Тилкова – Алена отива на екскурзия, където се запознава с един японски астролог, който й казал, че ако се занимава с астрология ще бъде много полезна за хората. Това съобщение било смайващо за младия икономист.

Но Алена наистина започва да изучава астрология в Германия.

Алена има способността да разчита Акашовите записи. Акашовите записи представляват Вселенската памет. Всяка една мисъл, действие или бездействие на всеки един човек от както свят светува, се записват автоматично в Акаша.

Всеки от нас се появява някъде някога за първи път като нова душа. Живее своя първи живот, върши добрини, прави грешки, натрупва грехове и има определени постижения.

После се появява на Земята втори, трети и повече пъти. Всяко едно прераждане трябва да изчисти старите грехове и да позволи на човешката душа да се развива – да напредва в духовен план.

Най-напредналите са адептите, а след тях светците.

Алена
Алена предупреждава да не се правят магии

Тялото и душата на живия човек са свързани посредством сребърна нишка. Тя е невидима за обикновения човек, но Алена каза, че е безкрайно дълга. Сензитивният човек може да  разчита по сребърната нишка  информация за човека пред него.

Астрологията не може да предскаже края на човешкия живот. Тя е математика и дава наставления на хората как е най-добре да постъпят в даден етап от техния живот, за да постигнат максимално добри резултати.

Всеки човек сам избира годината си на раждане, а датата и месецът се определят в зависимост от неговата карма.

Когато за първи път Алена излязла от тялото си, тя го видяла в леглото. После съзряла  светлините над София, които  изчезнали. Поета била от ярки и изключително красиви светлини. Отишла до Отвъдното, но била върната обратно, макар, че не искала да се прибира тук.

Раят е животът след смъртта, защото се освобождаваме от оковите на физическото тяло.

Алена отправи едно много сериозно предупреждение. След Хаити и известните вуду магии, България е втората държава по правене на магии и брой магьосници. Дори и бялата магия убива хората.

Заради българската злоба, изразена в направени магии,  България не може да тръгне по пътя на успеха.

Магията е енергийно обсебване, което променя предначертания ход на човешката съдба. Затова Господ наказва много сериозно онези, които поръчват магии и онези, които  ги правят.

Не трябва да се ходи на врачки и да се пита дали човек има направени магии. Защото онези врачки, които уж проверяват и развалят, всъщност правят магия.

Алена съветва да не си измисляме фиктивни проблеми, защото наистина ще ни връхлетят сериозни беди.

Правете само поискано добро, което ще ви се върне многократно. Непоисканото добро се наказва, твърди Алена.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.