Истина за прераждането: Защо не помним предишния си живот, вижте!

0
797

Прераждането е нещо естествено, което настъпва вследствие на човешки грешки!

Въпросът с прераждането е заложен в духовната наука от векове. Вече е установено, че човешката душа не е само веднъж на земята, но едно нещо продължава да тормози много хора – защо човек не помни предишния си живот?

прераждането
Прераждането е нещо естествено

Разбира се, има много хипотези, но повечето са свързани с една подробност. Ако човек помни какво е правил преди, той ще носи обремененост, която ще му пречи да научи новия си урок в този живот.

Не е тайна, че една дуща се връща тук с цел да изкупи грехове от минали животи. Колкото повече са греховете й, толкова по-често се връща, а и по-тежко живее на земята.

Ако си бил лош човек и си вършил злини в преден живот, и помниш всичко, ще си емоционално обременен и трудно ще намериш път към доброто в настоящия си земен път. Затова Бог е направил така, че човек да не помни нищо от миналото на своята душа.



Все пак има начин да се научи истината за душата. Това се случва чрез процеса на реинкарнация, който се осъществява под въздействието на хипноза. Той обаче не се препоръчва за хора със слаба психика, защото носи риск човек никога да не успее да се завърне в реалността, а да остане вечно някъде в предните си животи.

Изводът е, че не е добре човек да знае повече за себе си, отколкото е необходимо. Нашата душа съдържа какви ли не неща, повечето от които даже са ни непознати. По време на житейския си път трябва да се придържаме само към онова, което е тук и сега.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.