Кошмар: Той защити девойка пред цигани и след това стана страшно за него!

0
455

Цигани пребиха зверски млад мъж в Смолян! Състоянието му е тежко, но се очаква да се оправи!

Истински кървав ужас се разигра в квартала на Смолян „Устово“. Там цигани пребиха 27-годишен мъж и го вкараха в болница.

цигани го пребиха
Цигани без малко да го убият

Жертвата се казва Георги Кадиев. Той е бил нападнат от ромите заради това, че защитил 15-годишна девойка.

Случката се разиграла по обяд. Цигани на възраст 21 и 23 г. се приближили до компания от млади хора, в която имало само едно момиче. Когато девойчето тръгнало да си отива, единият от ромите опитал да го спъне. Тогава се намесил Георги, който с няколко юмрука въвел справедливост.

„Тук си пазим нашите момичета.“ – изкрещял Жоро, който по принцип бил с доста буен нрав.



Въпросните цигани си тръгнали и всички помислили, че това е краят на разправията. Уви, тя тепърва започвала.

Не след дълго ромите се върнали въоръжени с дървени колове и започнали да налагат Георги с пълна сила. Останалите от компанията не сторили нищо, уплашени да не ги погнат и тях.

Нападателите толкова силно удрят противника си, че го докарват до безсъзнание. По-късно става ясно, че има счупвания на черепа на няколко места. По тялото също има множество наранявания.

Младежът първоначално е приет в смолянската болница, но когато там виждат тежкото му състояние, веднага го транспортират към Пловдив. В момента там е под наблюдение, но се очаква да се възстанови напълно.

Нападателите са задържани в ареста за 72 часа. Срещу тях е повдигнато обвинение. Те нямат криминално досие досега и затова може да се разминат само с условна присъда. Очаква се обаче Георги Кадиев да си търси правата докрай.

Интересното е, че жертвата е сред онези хора, които са вадили кръста на Йордановден, при това цели три пъти. Затова целият град е бесен на циганите и дори ще се проведе протест срещу тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.