Андрей Арнаудов взриви мрежата с тези думи

0
344

Продуцентът признава, че се е разплакал пред телевизора

Продуцентът и тв водещ Андрей Арнаудов успя да взриви мрежата с думите, които изрече.

Андрей Арнаудов
Продуцентът признава, че се е разплакал пред телевизора

Андрей Арнаудов направи коментар по повод Договора за приятелство, сътрудничество и добросъседство, който бе сключен между България и Македония.

Припомняме, че вчера министър-председателят Бойко Борисов, който е на посещение в Македония, както и останалите български представители, положиха венци и цветя пред гроба на Гоце Делчев. Той се намира в църквата „Свети Спас“ в Скопие.

В социалната мрежа Андрей Арнаудов споделя, че доколкото си спомня за последен път е плакал, когато Екатерина Дафовска стана шампионка. Това се случи по време на зимните олимпийски игри в Нагано през 1998 година.



Андрей Арнаудов признава, че вчера сутринта също е плакал пред телевизора. Той не могъл да остане безчувствен към случващото се. Припомняме, че навръх годишнината от Илинденско-Преображенското въстание, пред българската и македонската делегация бе изпълнен химна на България.

Андрей Арнаудов определя този момент като велик и допълва, че е чакан дълго време от българи и македонци.
Той си дава ясна сметка, че мнозина няма да го разберат. Изразява обаче надежда, че тези, чиито деди са живели с мечтата за Македония, ще го разберат отлично.

В заключение продуцентът посочва, че вчерашният момент е исторически, тъй като най-после бе подписан договора за добросъседство, който бе чакан толкова дълго време, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.