И Запада се преклони пред Ванга: Влиза в американска супер продукция! (Още подробности)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Западът се преклони пред феномена Ванга

Американска супер продукция посвещава цял епизод на Ванга.”Древните извънземни” е лентата, която ще се прожектира този август.

Ванга

И запада се преклони пред Ванга

В нея специално място е отредено на българската пророчица. Това разкри продуцента на филма Кевин Бърн на личната си страница в социалната мрежа.

Филмът е най-рейтинговата поредица зад океана. Научнопопуларните епизоди в нея се радват на засилен зрителски интерес не само в Америка, но и в много страни по света.

Уникалното в хитовия сериал е това, че там се предлага различна от общоприетата концепция за сътворението и света, който ни заобикаля.В сезон дванадесети на сериала, най-новия му епизод ще се прожектира под мотото „Записите на Акаша”.

Именно в него авторите разказват за феномена Ванга от България и невероятните способности на петричката врачка.

Водещи чужди изследователи и специалисти коментнират в нея паранормалните умения на Ванга. Те говорят за предсказанията й, които са били факт.

Сред тях са казаното от гадателката за падането на кулите близнаци, за унищожителното цунами, за срещата й с извънземни.

Учените коментират пророчествата й за първия черен президент на САЩ Барак Обама, също за и много други сбъднати видения от бъдещето.

Прелюбопитно е, че в поредицата другия пророк, който е показан редом с Ванга е френския гадател Нострадамус.

На трето място в най-новия епизод на американският популярен сериал попада учения Никола Тесла. Гениалният прорицател е известен със своите уникални патенти и открития.

Това са тримата главни герои в научнопопулярния сериал „Древните извънземни”.

Те са невероятни с уменията си да разчитат добре записите на космическото информационно поле. За просветените те са известни още като Акаша или Акашеви хроники.

За продуцента Кевин Бърн дарбата на българската врачка Ванга е сякаш мост между два свята.Дали наистина Рупите са енергиен щит на Земята?

Тези и още много интересни отговори ще намерите в най-новия епизод на американската супер продукция „Древните извънземни”.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар