И Запада се преклони пред Ванга: Влиза в американска супер продукция! (Още подробности)

0
580

Западът се преклони пред феномена Ванга

Американска супер продукция посвещава цял епизод на Ванга.”Древните извънземни” е лентата, която ще се прожектира този август.

Ванга
И запада се преклони пред Ванга

В нея специално място е отредено на българската пророчица. Това разкри продуцента на филма Кевин Бърн на личната си страница в социалната мрежа.

Филмът е най-рейтинговата поредица зад океана. Научнопопуларните епизоди в нея се радват на засилен зрителски интерес не само в Америка, но и в много страни по света.

Уникалното в хитовия сериал е това, че там се предлага различна от общоприетата концепция за сътворението и света, който ни заобикаля.



В сезон дванадесети на сериала, най-новия му епизод ще се прожектира под мотото „Записите на Акаша”.

Именно в него авторите разказват за феномена Ванга от България и невероятните способности на петричката врачка.

Водещи чужди изследователи и специалисти коментнират в нея паранормалните умения на Ванга. Те говорят за предсказанията й, които са били факт.

Сред тях са казаното от гадателката за падането на кулите близнаци, за унищожителното цунами, за срещата й с извънземни.

Учените коментират пророчествата й за първия черен президент на САЩ Барак Обама, също за и много други сбъднати видения от бъдещето.

Прелюбопитно е, че в поредицата другия пророк, който е показан редом с Ванга е френския гадател Нострадамус.

На трето място в най-новия епизод на американският популярен сериал попада учения Никола Тесла. Гениалният прорицател е известен със своите уникални патенти и открития.

Това са тримата главни герои в научнопопулярния сериал „Древните извънземни”.

Те са невероятни с уменията си да разчитат добре записите на космическото информационно поле. За просветените те са известни още като Акаша или Акашеви хроники.

За продуцента Кевин Бърн дарбата на българската врачка Ванга е сякаш мост между два свята.Дали наистина Рупите са енергиен щит на Земята?

Тези и още много интересни отговори ще намерите в най-новия епизод на американската супер продукция „Древните извънземни”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.