Гал Сасон: Ретрограден Меркурий започна да действа – бъдете внимателни

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Астрологът Гал Сасон напомня на всички, че сме във фаза на първия  за 2019 г.  ретрограден Меркурий. Ако спазвате тези важни съвети, вие леко ще понесете неговия период

Вече свикнахме да чуваме понятието ретрограден Меркурий.

Гал Сасон напомня, че ретрограден Меркурий

Гал Сасон напомня, че сме под влияние на ретрограден Меркурий

Добрата и позитивна планета Меркурий няколко пъти в годината започва да се върти в обратна посока. По време на това въртене обратно на часовниковата стрелка, се променя и влиянието на планетата.

От позитивна, енергията, която започва да излъчва става негативна. По тази причина астролозите постоянно напомнят за този природен феномен.

Гал Сасон припомня какво можем или не трябва да правим  в периода от 5 март до 28 март на 2019 г. Най-важното нещо е да не започвате нови начинания в този период.Ако имате намерение да подписвате нови договори или анекси – отложете за по-късен период. Ако искате да сменяте своята работа или да предприемате нови начинания, изчакайте.

Не купувайте нова кола или жилище през този период.  От 5 март до 28 март 2019 г. това не трябва да се прави. Не че по принцип не може, но ситуациите ще ви поднесат неприятни изненади.

Например, ако купите нова техника в този период, вероятността да даде дефект е много голяма. Ако започнете нови преговори, може да се окаже на по-късен етап, че не сте догледали всички страни. Това, което в началото ви е изглеждало добро, може да се окаже вредно. Ако правите операция, която не е спешна, може да се получат усложнения.

Какво можете да правите през период на ретрограден Меркурий?

Гал Сасон казва, че всичко, което предварително сте обмислили и планирали добре, можете да го реализирате без проблеми. Например, ако сте планирали пътуване. Вече сте направили резервациите, купили сте билетите, уредили сте транспорта. По време на ретрограден Меркурий ще го реализирате без проблеми.

Българските астролози Алена, Оксана Станчева, Хули Леонис също съветват да бъдете внимателни в ситуациите на ретрограден Меркурий.

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар