Гал Сасон: Ретрограден Меркурий започна да действа (бъдете особено внимателни)

0
5312

Астрологът Гал Сасон напомня на всички, че навлязохме във фазата на третия за 2020 г.  Ретрограден Меркурий. Ако спазвате тези важни съвети, вие леко ще понесете неговия период

Гал Сасон напомня, че ще бъдем под влияние на Ретрограден Меркурий

Вече свикнахме да чуваме понятието Ретрограден Меркурий.

Добрата и позитивна планета Меркурий няколко пъти в годината започва да се върти в обратна посока. По време на това въртене обратно на часовниковата стрелка, се променя и влиянието на планетата.

От позитивна, енергията, която започва да излъчва става негативна. По тази причина астролозите постоянно напомнят за този природен феномен.

Първият ретроград беше от 16 февруари до 10 март на 2020 г.



Вторият започна на 17 юни и приключва на 12 юли 2020 г.

Третият за 2020 година Ретрограден Меркурий започва на 14 октомври и приключва на 03 ноември 2020 година.

Гал Сасон припомня какво можем или не трябва да правим  в периода от 14 октомври до 03 ноември на 2020 г. Най-важното нещо е да не започвате нови начинания в този период.

Ако имате намерение да подписвате нови договори или анекси – отложете за по-късен период. Ако искате да сменяте своята работа или да предприемате нови начинания, изчакайте.

Не купувайте нова кола или жилище през този период. Не че по принцип не може, но ситуациите ще ви поднесат неприятни изненади.

Например, ако купите нова техника в този период, вероятността да даде дефект е много голяма.

Ако започнете нови преговори, може да се окаже на по-късен етап, че не сте догледали всички страни.

Това, което в началото ви е изглеждало добро, може да се окаже вредно. Ако правите операция, която не е спешна, може да се получат усложнения.

Какво можете да правите през период на ретрограден Меркурий?

Гал Сасон казва, че всичко, което предварително сте обмислили и планирали добре, можете да го реализирате без проблеми.

Например, ако сте планирали пътуване. Вече сте направили резервациите, купили сте билетите, уредили сте транспорта. По време на ретрограден Меркурий ще го реализирате без проблеми.

Българските астролози Алена, Оксана Станчева, Хули Леонис също отчитат влиянието на Ретрограден Меркурий върху живота на всички хора. И съветват да бъдете внимателни в ситуациите на този период. За щастие той не е толкова дълъг.

През лятото бяхме подвластни на Ретроградна Венера. Тя  действаше до 25 юни 2020 г.

През този период не трябваше да предприемате никакви действия в личния си живот. Ако имате някакви проблеми с партньора си, до 25 юни не трябваше да се разделяте. После можеше да съжалявате.

Ако ви се отвареше възможност за нова връзка, не трябваше да я започвате тогава, защото после можеше да не бъдете доволни.

Ретроградна Венера не действа вече няколко месеца. Но в условия на Ретрограден Меркурий (14 октомври – 03 ноември) отново не е желателно да започвате нова връзка или да се разделяте с вашия партньор. Изчакайте края на периода и след това преценете какво решение да вземете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.