Виктория Бекъм е обляна в сълзи! Синът й я докара до нервна криза

0
260

Виктория Бекъм не иска да пусне сина си, просто не може без него!

Някогашната певица Виктория Бекъм изживява много тежко раздялата с първородния си син Бруклин. Младежът замина за Ню Йорк, а майка му всеки ден плаче по случая, твърдят запознати.

Виктория Бекъм и Бруклин
Виктория Бекъм не може да се примири, че синът й се изнесе

Момчето ще следва в САЩ и това е причината да се изнесе от семейния дом. Вики е била твърдо против, но в крайна сметка оставила Брук сам да реши бъдещето си.

18-годишният тийнейджър е увлечен по фотографията и именно това ще учи зад Океана. Майка му обаче недоумявала защо се е устремил чак към Ню Йорк, когато тази специалност я има и в родината му Англия.

Според различни източници, Бруклин Бекъм нарочно пожелал да учи в Америка, за да бъде възможно най-далеч от родителите си. Той много ги обичал, но считал, че след гимназията всеки е длъжен да стане самостоятелен, а това няма как да стане, ако е близо до мама и татко.



Освен всичко друго младежът познава отлично начина на живот в САЩ, тъй като баща му игра там преди известно време. Тогава Бруклин вече беше достатъчно голям, за да осъзнава какво се случва.

Според слуховете, Виктория Бекъм в момента била в истински ужас, че синчето й го няма. Певицата плачела денонощно и не можела да се успокои. Тя постоянно мислела дали момчето й е добре и има ли нужда от нещо.

Баща му Дейвид Бекъм изживявал по-леко раздялата. Той подкрепял решението на сина си да стане по-самостоятелен. Опитвал да убеди в това и жена си, но без успех.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.