Глория разкри защо изглежда така на 45 г., не е за вярване!

0
477

Глория е прелестна, въпреки че вече е жена на средна възраст!

Примата на поп-фолка Глория изглежда невероятно вече 15 години и тайната й е в начина й на хранене. Певицата има доста здравословен режим, който спазва още от началото на века.

Глория
Глория е прекрасна на 45 г.!

Самата тя разкри в „На кафе“, че не е близвала сладко и тестено от много години. Това я поддържа в отлична форма и затова изглежда така на тази възраст.

„Ям си само месото и салатите“ – каза Гло по Нова телевизия.

Дъщеря й Симона била точно обратното. Тя обожавала сладкишите и захарните изделия като цяло. Именно затова Мони е качила поне 10 кг., защото се видя ясно в ефир, че е изключително напълняла.



Като млада Глория също беше с проблемно тегло. Още се помнят дългите рокли, с които се снимаше в клиповете си през 90-те, защото не искаше да показва пухкавите си крака.

Днес обаче певицата е нещо съвсем различно. Промяната при нея започна с развода й. След като напусна Илия Загоров, стана напълно друг човек, когото поддържа и досега.

Има множество слухове за пластичните операции на Глория, но истината е, че без усилия от нейната страна нищо нямаше да се постигне. Тя не хапва нищо сладко вече 15 години и неслучайно изглежда така.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.