Има надежда за серопозитивния Чарли Шийн, актьорът удари в земята всички критици!

0
278

Чарли Шийн е нов човек и го доказа!

Изминаха 3 години откакто Чарли Шийн разкри публично, че е носител на вируса ХИВ. Той беше много критикуван за начина си на живот, довел го до това състояние, но се оказва, че актьорът се е взел в ръце.

Чарли Шийн
Чарли Шийн приключи с алкохола

Явно уплашен за живота си, звездата от „Двама мъже и половина“ е променил ежедневието си тотално. Доказателство за това е, че от една година не е близвал алкохол.

Чарли Шийн беше заклет алкохолик и дори се счита, че това му е докарало ХИВ-а, тъй като в пияно състояние си е лягал с всекиго. Сега обаче вече е друго.

Актьорът представи на обществеността медальон, връчен му от асоциацията „Анонимни алкохолици“ заради едногодишната му суша. Трудно е за вярване, че вече не пие, но явно страхът от смъртта е по-голям от склонността му към чашката.



Всички проблеми на Чарли в живота досега са от алкохола. Той бе уволнен от „Двама мъже и половина“ заради явяването си на работа в нетрезво състояние. Разводът му също е по вина на честото му пиене.

Днес обаче Шийн е тотално нов човек. Познатите му твърдят, че най-после са видели доброто в него. Вече не се заяждал с всекиго и изглеждал много по-щастлив от преди.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.