Гъмов нокаутира Преслава! (Тя не може да повярва на това)

0
343

Преслава не успя този път да си изплете кошницата

Топ дивата Преслава не уцели със Станимир Гъмов. В Къщата между двамата прехвърчаха искри, дори упорито се заговори, че актьорът, който не понасяше чалгата преди и пайнерката, която си търси само богаташи, ще има нещо по-сериозно между тях. Случи се, заради нрава на Гъмето и вероятно поради по-различния характер на поп фолк певицата. Според зловредната клюка двамата са консумирали приятелството си още в гримьорната му в кукления театър, където той всяка събота излизаше от Къщата, за да играе в поредното представление за деца.

Тогава да го гледат, там отидоха Преслава, в компанията на ММА боецът Деян Топалски и неговата Дулсинея-Гергана. После пък се разбра това, че Станимир Гъмов и Преслава, което демонстрираха вътре като свалка и лигавщини, присъщи на пет годишните, се оказала поредната измама на Големия брат, за да си повиши рейтинга. Което пък докарало тлъсти комисионни на двамата участници в сеира.

Преслава не очакваше това от Станимир Гъмов
Преслава не очакваше това от Станимир Гъмов

Но дори наистина нещо да е припламнало, то много бързо е свършило, щом Преслава прекрачи прага на Къщата. Тя обаче се обаждала все пак на Гъмов, дори го канела на вечери и обеди.

Актьорът, макар и да залиташе по чашката и да правеше безумни изстъпления с Кичка Бодурова разбрал, че е в ролята на резервния, с когото хубавицата искала да си прекарва времето просто така, ако няма нищо друго под ръка. Тази алтернатива изобщо не допаднала на Станимир Гъмов и той решил о време да се осъзнае.



За да не стане нещо по-горещо, той не отишъл и на афтърпартито на шоуто. А затоплил отношенията си с бившата си съпруга Ани.Така вместо да загуби завинаги семейството си, заради залитането си по Преси, той получил втори шанс.

И по всевъзможен начин се опитал да докаже на най-близките си, че е нов човек, научил житейския си урок, а не безотговорния пияница, заради когото съпругата му го напуснала. Тримата били забелязвани доста често из столицата и нищо чудно след празниците отново да станат едно. Новината за което напълно шокирала Преслава, която имала съвсем други планове за Гъмето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.