Преслава в шок: Това, което научи за Гъмов я смаза!

0
371

Връзката на Преслава и Гъмов е обречена още в началото

Преслава и Станимир Гъмов станаха опасно близки. Но поп фолк дивата Преслава научи късно за някои, доста неприятни подробности от миналото на своя нов любим. Романтичната история, запалена в Къщата на Големия брат е на път да се срине, преди още да е набрала скорост. Кошмарното разкритие наистина трябва да остави топ певицата на „Пайнер” нащрек.

От живота в една от най-известните Къщи стана ясно, че Станимир Гъмов обича да си попийва. И то доста. Той бе подложен на изпитание, защото пред най-близките си обещал да не прекалява с чашките. Но той така и не успя да го спази. Дори шоумена Иво Танев разкри, че Станимир Гъмов и ритонеца Здравко непрекъснато молили Големия брат за пиячка.

Преслава научи грозна тайна за Гъмов
Преслава научи грозна тайна за Гъмов

Но кукловода се опитал да ограничи порочната си страст заради тръпката си към Преси. Но пиянските кавги и грозни думи, които изсипа на главата на Кичка Бодурова отблъснаха хората от него и го отдалечиха от победата в шоуто.Истината, която научила Преслава от сигурни източници направо втрещила певицата. Тя узнала, че пиенето го разделила със съпругата му Ани.

Животът им бил като психотрилър – кавги, скандали, пиянски изцепки и постоянни обиди. С жена си кукловода се запознал още в НАТФИЗ и тя била супер интелигентна жена, твърдели негови приятели. Комикът се фукал непрекъснато с майката на сина си, но залитането по чашката го отдалечил на светлинни години от нея. Гъмов непрекъснато киснел по кръчми с компании и винаги се прибирал добре почерпен.



Ана се опитала да му влее ум и разум, и да го откаже от порока, но усилията й били напразни. Тогава дошла и раздялата. Алкохолът за малко щял да провали и кариерата му.Затова Преслава трябва да си плюе на краката и да бяга колкото се може далеч от него, въпреки безспорния му чар, съветвали я приятели, разкрили тъмната страна на актьора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.