В Къщата закипя: Ваня Червенкова настръхна срещу Евгени Минчев!

0
388

Ваня Червенкова е готова да стъжни живота на лорд Евгени Минчев

Бизнес дамата Ваня Червенкова, която отслабна драстично даде заявка, че не е простила на пиара на звездите Евгени Минчев. Това ексцентричната богаташка, която се закани в един друг сезон да направи живота му „тъмно черен” ,направи още с влизането си в Биг Брадър Ол Старс снощи.

Шоуто, което стартира веднага след Големия Брат и вкара в Къщата много от участниците от минали сезони, обещава да е взривоопасно още от самото начало. Защото в него има не само съквартиранти със силни характери, но и с вражда, която те пренасят от живота си навън.

Ваня Червенкова съди от години Минчев за нанесена морална обида и клевета. Въпреки че се разцелуваха на влизане, бизнесменката не забрави да му заяви, че иска да поговори с него на четири очи.

Ваня Червенкова се опълчи още от началото на Евгени Минчев
Ваня Червенкова се опълчи още от началото на Евгени Минчев

Предполагаме какво ще му каже тет а тет. Но двамата не са единствените претенденти за приза. „Голямата уста” Соня Култуклиева изобщо не е от кротките.



Журналистката не обича да си паплюва и още във визитката си даде заявка, че мълчанието и търпението не са й приоритет. Шоуменът Къци Вапцаров не е слаб съквартирант, макар че каза, че вече ще го дава по-обран и спокоен.

Той обаче има способността да се изолира в свой измислен свят, което направо взриви останалите играчи от ВИП Брадър 2012, когато бе един от тях. Определено гласовитката Десислава е сред любимките на публиката. Поп фолк дивата умее да се харесва заради неподправеното си и натурално поведение.

Певицата Йоана Захариева-Йоко и бизнесмена Борислав Атанасов от „Къртицата” са способни на изненади, защото не се побират изобщо в стандарта. Безспорен шампион в тези формати е футболиста Ваня Джаферович. Хърватинът стана победител в „Сървайвър” и заяви, че ще бъде себе си в това шоу. Което си е отново тактика, защото като спортист той няма да се откаже от наградата да стане любимец на публиката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.