В Къщата закипя: Ваня Червенкова настръхна срещу Евгени Минчев!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ваня Червенкова е готова да стъжни живота на лорд Евгени Минчев

Бизнес дамата Ваня Червенкова, която отслабна драстично даде заявка, че не е простила на пиара на звездите Евгени Минчев. Това ексцентричната богаташка, която се закани в един друг сезон да направи живота му „тъмно черен” ,направи още с влизането си в Биг Брадър Ол Старс снощи.

Шоуто, което стартира веднага след Големия Брат и вкара в Къщата много от участниците от минали сезони, обещава да е взривоопасно още от самото начало. Защото в него има не само съквартиранти със силни характери, но и с вражда, която те пренасят от живота си навън.

Ваня Червенкова съди от години Минчев за нанесена морална обида и клевета. Въпреки че се разцелуваха на влизане, бизнесменката не забрави да му заяви, че иска да поговори с него на четири очи.

Ваня Червенкова се опълчи още от началото на Евгени Минчев

Ваня Червенкова се опълчи още от началото на Евгени Минчев

Предполагаме какво ще му каже тет а тет. Но двамата не са единствените претенденти за приза. „Голямата уста” Соня Култуклиева изобщо не е от кротките.Журналистката не обича да си паплюва и още във визитката си даде заявка, че мълчанието и търпението не са й приоритет. Шоуменът Къци Вапцаров не е слаб съквартирант, макар че каза, че вече ще го дава по-обран и спокоен.

Той обаче има способността да се изолира в свой измислен свят, което направо взриви останалите играчи от ВИП Брадър 2012, когато бе един от тях. Определено гласовитката Десислава е сред любимките на публиката. Поп фолк дивата умее да се харесва заради неподправеното си и натурално поведение.

Певицата Йоана Захариева-Йоко и бизнесмена Борислав Атанасов от „Къртицата” са способни на изненади, защото не се побират изобщо в стандарта. Безспорен шампион в тези формати е футболиста Ваня Джаферович. Хърватинът стана победител в „Сървайвър” и заяви, че ще бъде себе си в това шоу. Което си е отново тактика, защото като спортист той няма да се откаже от наградата да стане любимец на публиката.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар