Рускиня разкри: Чарли Шийн е спинозно чудовище, ето какво направи с мен!

0
310

Чарли Шийн получи нов удар от своя бивша изгора!

Актьорът Чарли Шийн от 2 години насам няма мира, тъй като това е времето, което мина от признанието му, че е ХИВ-позитивен. Всички жени, с които е бил, се надпреварват да го съдят.

Чарли Шийн
Чарли Шийн търпи удари от бившите си

Поредната такава е Джейн Доу. Тя идва от Русия, а в САЩ се подвизава с работна виза. Красавицата е била интимна със звездата от „Двама мъже и половина“ едва няколко месеца преди той да разкрие истината за своето здраве.

Според думите на Доу, двамата са се пазили в началото, но не и орално. Накрая пък са премахнали всички предпазни средства, което довело и до излагането на опасност за актрисата.

„Питах го изрично дали има някакви болести, защото не си лягам свободно с всеки. Каза ми, че няма и да не се притеснявам. После разбрах от телевизията, че има ХИВ. Почувствах се ужасно изплашена, той е спинозно чудовище!“ – беснее днес рускинята.



Тя се е подложила на пълни изследвания и на антиретровирусно лечение. Тъй като често вирусът не може да бъде открит преди изминаването на шест месеца от въпросния контакт, с това лечение той може да бъде победен в зародиш и на практика да се избегне най-фаталното.

Джейн го е направила и днес е здрава, но иска от Чарли Шийн да си получи заслуженото и да й заплати разходите за лечението, плюс обезщетение за психическия стрес. Тя го съди за много пари и по всяка вероятност ще спечели.

Това не е първата жена, която съди по тази причина актьора. Бившата му годеница Брет Роси също не е била наясно със състоянието му по време на връзката им.

Припомняме, че Чарли Шийн призна за болестта си през ноември 2015 г., когато разкри, че знае за това от 2011 г. Така той сам се вкара в капана, защото много жени се почувстваха излъгани и предприеха съдебни действия срещу него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.