Тези 3 билки изгарят кистите безцеремонно

0
1727

Вършат наистина отлична работа

Народни лечители твърдят, че тези три билки са в състояние да изгорят кистите безцеремонно.

кистите
Вършат наистина отлична работа

Тези билки ще се справят с кистите на яйчниците без никакви проблеми и ще върнат дамите отново към предишния им начин на живот.

Обикновено, когато чуете диагнозата киста на яйчника, първото нещо, което ви минава през главата е оперативното лечение. В много случаи именно то е спасението.
Не винаги обаче е наложително да се стига до операция.

В случаите, в които не е необходимо оперативно отстраняване на кистите, можете да вкарате в употреба тези изпитани рецепти от народната медицина.
На практика кистите представляват малки по размер възелчета, които се пълнят с течност.Те се сформират в момента, в който яйцеклетката не е способна да излезе от фоликула, в който се намира.

Нужни са ви змийско мляко, бял оман и вратига. Смесете равни количества от трите билки. Вземете 1 с.л. от получената смес и я добавете към 250 мл. вряща вода. Оставете сместа да ври десет минути.

Оставете отварата да отлежи в продължение на десет часа, но задължително трябва да е в термос. Разделете я на две части – едната част изпийте сутринта, а другата – преди вечеря, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.