Хороскоп на Тамара Глоба за 2018 година – Рак, Лъв, Дева

0
539

Идната година носи радост за Девите

При все, че остават малко повече от два месеца до края на настоящата година, известният астролог Тамара Глоба вече е готова с точния хороскоп за идната 2018 година.

Тамара Глоба
Идната година носи радост за Девите

За да научите какви изненади ви е подготвила следващата година според Тамара Глоба, трябва просто да откриете зодията си и да прочетете съответстващото на нея.

В своя точен хороскоп Тамара Глоба посочва, че следващата година ще премине под знака на Жълтото земно куче.
Този символ ще благоприятства представителите на зодиите Скорпион, Водолей и Козирог. Въпреки това началото на 2018 година се очертава доста трудно за тях.

В края на тази година представителите на царствената зодия Лъв ще получат знаци, които ще ги накарат да бъдат малко по-активни от обикновено.
Девата и Ракът пък рискуват да изгубят свой близък човек.



Ето какво вещае с подробности хороскопът на Тамара Глоба за 2018 година за всяка една от зодиите:

РАК
Вашият живот никога не е могъл да бъде определен като лесен. Може би именно множеството трудности, пред които ви се налага да се изправяте ви е превърнало в толкова затворени личности. Вие обаче сте най-добрите и лоялни приятели, грижите се за близките си и обожавате децата си. Идната година се очертава доста трудна за вас. Не е изключено да ви се наложи да се преместите в друг град. Някои от вас ще претърпят провал в обучението или кариерата. Бъдете готови дори да изгубите работата си. Благодарение на символа на 2018 година обаче ще успеете да преминете през всички тези трудности. Ще намерите изход от всички трудни ситуации. Не забравяйте, че кучето успява да запази увереността си дори на големи разстояния.

ЛЪВ
Царствената зодия е свикнала да е център на вниманието. Хората, родени под този зодиакален знак успяват да пленят и завладеят всички с красотата си. През 2018 година ще станете още по-привлекателни личности. Не демонстрирайте твърде голямо самочувствие, за да не ви изиграе лоша шега. В началото на годината съществува риска да изгубите успешния си бизнес. За щастие неудачите няма да продължат дълго, тъй като вие винаги сте били желани партньори.

ДЕВА
Вие сте непоправими работохолици. Несъмнено последните няколко години бяха доста трудни за вас. Символът на 2018 година обаче ще ви донесе радост. След множеството трудности, през които преминахте, най-накрая ще берете плодовете от вашия упорит труд.
Ще бъдете възнаградени с добра кариера и стабилни финанси. Задават се съдбоносни за вас промени. Бъдете готови любовта да ви застигне в най-неочаквания момент. Идната година определено ще ви позволи да се почувствате по-щастливи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.