Хороскоп на Тамара Глоба за 2018 година – Овен, Телец, Близнаци

0
497

Вижте какви изненади ви е подготвила идната година

Известният астролог Тамара Глоба вече е изготвила своя точен хороскоп за идната 2018 година.

хороскоп
Вижте какви изненади ви е подготвила идната година

Ако искате да узнаете какво ви очаква според точния хороскоп на Тамара Глоба, трябва просто да откриете своята зодия в редовете по-долу и да прочетете характеристиката.

Точният хороскоп на Тамара Глоба посочва, че символът на следващата година ще е Жълтото земно куче. Този символ благоприятства представителите на зодиите Козирог, Скорпион и Водолей.

Известният астролог обаче предупреждава, че началото на следващата година ще е доста трудно за тях.
В края на настоящата година пък представителите на царствената зодия Лъв, както и Близнаците, ще получат знаци, които ще ги накарат да се активизират.



И докато Овенът ще открие своето семейно щастие, то зодиите Дева и Рак рискуват да изгубят свой близък.

Ето какво още разкрива точният хороскоп на Тамара Глоба за всяка една от зодиите:

ОВЕН
Вие се опитвате да направите нещо. Вероятно се опитвате да стартирате нов бизнес, да си намерите нова работа или пък да влезете в университет. Идната година се очертава като доста успешна за вас. Така жадуваната промяна най-накрая ще се случи. Бъдете по-сдържани и не се впускайте в приключения, без да премислите нещата внимателно. Не инвестирайте пари в съмнителни проекти. Символът на годината ще ви помогне да насочите енергията си в правилната посока. Пътуване, което ще осъществите, ще ви разшири хоризонта и ще ви донесе радост.

ТЕЛЕЦ
За вас представители на зодия Телец 2018 година ще е годината на обединението. Символът жълто земно куче ще ви донесе радост в семейството. Не забравяйте роднините си и не ги пренебрегвайте. Погледнете по-сериозно на любимите си хора и осъзнайте, че колкото повече време прекарвате в тяхната компания, толкова по-добре. Във времето, докато вие напредвате в различни области, те бяха тези, които ви подкрепяха. Сега е ваш ред да им обърнете заслуженото внимание. Още в началото на годината ще получите атрактивно предложение от шефовете си или ще отбележите завиден напредък. Не се отказвайте от късмета си.

БЛИЗНАЦИ
За вас Близнаци хазартната 2017 ще бъде заменена от мъдрата 2018 година. Казано с други думи настъпва периода за преоценка на нещата. За вас годината на жълтото земно куче се очертава като изключително успешна. Добре е да се научите да преценявате правилно възможностите, които се разкриват пред вас. Обърнете сериозно внимание на самоусъвършенстването.
Сега ви се дава шансът да промените съдбата си. Не го пропилявайте, а се опитайте да направите нещо, което ще ви носи печалба, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.