Изключително точен женски хороскоп разкрива най-подходящия за вас мъж

0
271

Вие сякаш притежавате магическа сила

Този изключително точен хороскоп ще бъде от огромна полза за всички дами, които все още са в търсене на правилния партньор.

хороскоп
Вие сякаш притежавате магическа сила

В този точен дамски хороскоп ще ви разкрием кои мъже са най-подходящи за вас и от кои трябва да стоите далеч според зодиакалния знак.

Ето какво съветва точният дамски хороскоп:

Везни
Вие сякаш притежавате магическа сила. Винаги успявате да привлечете точно типа човек, когото харесвате, а после да го накарате да се влюби до полуда във вас. Това далеч не означава, че не сте придирчиви. Вашият избраник трябва да изглежда и да се облича добре, също като вас.
Идеалист сте и виждате само това, което искате да видите. Именно поради тази причина понякога сте по-влюбена в чувството си за любов, отколкото в човека до вас.



Мъжете от зодия Везни не могат да останат незабелязани от вас. Раците обаче са тези, които ви привличат до полуда.
Водолеите не са подходящи за вас, тъй като не мислят по същия начин.

Скорпион
Дамите от тази зодия не се страхуват да се борят за любовта си. Щом някой попадне в полезрението ви, знаете много добре какво да кажете или направите, за да го привлечете. На практика сте толкова добри в играта на съблазняването, че оставяте вашата „жертва“ да си мисли, че ви преследва. Държите емоциите си под ключ, докато не се уверите, че можете да се разкриете напълно. Това подлудява партньора ви и е убеден, че не съществува по-силна любов от вашата. Истината е, че вие сте човека, в чиито ръце са струните на сърцето му.
Често пъти огромната ви ревност ви играе лоши номера. Научете се да я потискате и вашият любим никога няма да ви остани.

Мъжете от зодия Риби и Рак са способни да ви накарат да си изгубите ума.
Стрелците определено не са подходящи за вас. Нуждаете се от много повече време и внимание от това, което са способни да ви дадат.

Стрелец
Вие сте изключително спокойни, когато става въпрос за любов. Това, което мъжете харесват най-много във вас е, че не ги претоварвате и не драматизирате без нужда. Партньорът ви задължително трябва да е човек с авантюристичен дух и да обича да се забавлява. Освен това задължително трябва да бъде искрен и уважаван от обществото.
Лошата репутация, която ви преследва се дължи на факта, че сърцето ви често прескача от един мъж на друг.

Мъжете от зодиите Водолей или Близнаци, са най-подходящите за вас, тъй като са със свободен дух.
Мъжът Рак не е за вас, тъй като е прекалено чувствителен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.