Вашият Дневен Хороскоп за сряда (07.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето кои ще са късметлиите според вашия Хороскоп за Днес (07.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес има голяма вероятност да възстановите контакти с хора, които не сте виждали много отдавна и които биха могли да бъдат важни за вас. Опитайте се да се храните с по-лека храна, пийте много чай. Ще успеете да се справите с на пръв поглед непреодолимо положение. За родените в понеделник  – проблеми в любовта.

Скорпион

Добра възможност да започнете всичко наново. Днес е вероятно партньорът ви да направи нещо специално за вас. Добри перспективи за разрешаване на стари проблеми. Проявете обич, нежност и разбиране към вашата половинка, това ще изглади доста от противоречията между вас.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп  ви съветва: Имайте по-голяма увереност в себе си и се дръжте по решително и твърдо. Бъдете внимателни, защото приятел може да ви завлече в неподходяща за вас среда. Не губете възможностите, които ще се появят днес. Добра изненада в любовта. Не разкривайте тайните и плановете си пред никого.

 Козирог

Пребройте до десет преди да започнете да се разправяте с човек, който ви е разочаровал, защото не цялата вина е в него. Някаква новина ще ви наскърби. Идеален ден за започване на нови неща. Организирайте уменията си и не се влияйте от други хора.

Водолей

Днес ще ви се наложи да разплетете сложна ситуация в любовта. Възможно е тя да си отиде. Срещи с хора, които ще ви помогнат много. Можете да задържите любовта, само ако се отървете от старите предразсъдъци и ревност. Възможни са клевети по ваш адрес. Опитайте се да им се противопоставите ясно и твърдо.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви препоръчва днес, независимо от провокациите да удържите и си наложите разумът да надделее над емоциите ви. Не променяйте решенията, които сте взели за някои ваши стари „приятели“. Готови ли сте за новости в любовта? На вид малки неща могат да променят живота ви. Възможности за нова работа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.