Вашият Дневен Хороскоп за сряда (07.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ето кои ще са късметлиите според вашия Хороскоп за Днес (07.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес има голяма вероятност да възстановите контакти с хора, които не сте виждали много отдавна и които биха могли да бъдат важни за вас. Опитайте се да се храните с по-лека храна, пийте много чай. Ще успеете да се справите с на пръв поглед непреодолимо положение. За родените в понеделник  – проблеми в любовта.

Скорпион

Добра възможност да започнете всичко наново. Днес е вероятно партньорът ви да направи нещо специално за вас. Добри перспективи за разрешаване на стари проблеми. Проявете обич, нежност и разбиране към вашата половинка, това ще изглади доста от противоречията между вас.Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп  ви съветва: Имайте по-голяма увереност в себе си и се дръжте по решително и твърдо. Бъдете внимателни, защото приятел може да ви завлече в неподходяща за вас среда. Не губете възможностите, които ще се появят днес. Добра изненада в любовта. Не разкривайте тайните и плановете си пред никого.

 Козирог

Пребройте до десет преди да започнете да се разправяте с човек, който ви е разочаровал, защото не цялата вина е в него. Някаква новина ще ви наскърби. Идеален ден за започване на нови неща. Организирайте уменията си и не се влияйте от други хора.

Водолей

Днес ще ви се наложи да разплетете сложна ситуация в любовта. Възможно е тя да си отиде. Срещи с хора, които ще ви помогнат много. Можете да задържите любовта, само ако се отървете от старите предразсъдъци и ревност. Възможни са клевети по ваш адрес. Опитайте се да им се противопоставите ясно и твърдо.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви препоръчва днес, независимо от провокациите да удържите и си наложите разумът да надделее над емоциите ви. Не променяйте решенията, които сте взели за някои ваши стари “приятели”. Готови ли сте за новости в любовта? На вид малки неща могат да променят живота ви. Възможности за нова работа.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар