Ексклузивно: Гал Сасон точно обяви края на коронавируса у нас

0
1948

Световноизвестният кабалист, астролог и писател Гал Сасон направи прогноза и посочи датата, на която коронавируса ще приключи

Гал Сасон

Гал Сасон беше гост в предаването „На кафе“.

Двамата с Гала станаха големи приятели. Вече няколко години Гал Сасон прави ежегодните хороскопи за страната през настоящата година.

По повод настоящата криза и изолация с коронавируса, астрологът казва, че през април ще бъде пикът на болестта.

Той цитира и датата 27 април. А краят на епидемията на коронавируса ще бъде през месец юли 2020г.



Особено благоприятни за страната ще бъдат датите 17 юли и 7 ноември.

Тогава през звездната карта на България ще премине планетата Юпитер. Юпитер е една от позитивните планети. Тя ще ни зареди с положителна енергия.

Думите на Гал Сасон бяха потвърдени и от астролога Силва Дончева.

Причината за настоящата криза е струпването на силните планети – Сатурн и Плутон.

Такъв съвпад се случва веднъж  на 36 до 38 години. Те пораждат катаклизми. Целта на катаклизмите е прочистване от старите навици и разбирания. Възможност за прокарване на нови идеи.

През 1982 и 1983 г. Сатурн и Уран отново са били заедно. Тогава избухва епидемията от СПИН. Разразява се невиждан глад в Африка, припомни Гал Сасон.

Друг е въпросът какви изводи си взе човечеството след тези два катаклизма.

Само, че днес за СПИН почти не се говори. Коварната болест от години е изместена от онкозаболяванията. Те убиват безпощадно както малки деца, така хора в активна възраст до най-старите жители на планетата.

Езотерици казват, че появата на коронавируса има за цел да превъзпита съвременният човек. Човечеството днес се е превърнало в консуматорско и меркантилно. То убива живата природа.

Факт е, че откакто замря туризмът по света природата започна да се съживява, дори да се разхубавява. Например в каналите на Венеция водата се е избистрила. Каналите вече са пълни с риба и с делфини. А по повърхността плават лебеди.

Но какво ще се случи, след като епидемията си отиде? Вероятно животът ще продължи по старому.  И така до следващите 36 години, когато Сатурн и Плутон отново се срещнат и предизвикат поредния катаклизъм.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.