Проф. Чирков разкри кой е най-големият враг на сърцето! Ще се изненадате от истината!

0
475

Вероятно редовно пренебрегвате един от тези съвети

Проф. Александър Чирков направи изненадващи разкрития за най-големия враг на сърцето.

сърцето
Вероятно редовно пренебрегвате един от тези съвети

Той сподели изключително тревожната тенденция, че все по-голяма част от съвременното общество има проблеми със сърцето. Проф. Чирков споделя, че факторите, които могат да навредят на най-важния орган в човешкото тяло са много.

Сред най-важните обаче са некачествената храна, мръсният въздух, ежедневният стрес, застоелият начин на живот и още редица причини. Всички те нанасят пагубни последствия върху здравето на съвременния човек.

Прочутият кардиохирург посочва, че ако не бъдат взети навременни мерки и не се ходи на профилактични прегледи, последствията могат да бъдат фатални. Проф. Чирков даде и два основни съвета, които допринасят за здравето на сърцето.



За да гарантирате здраве и дълъг живот на този жизненоважен орган, трябва да спазвате съветите на прочутия кардиохирург ежедневно до края на живота си, а не само за определен период от време.

Първият съвет, който дава проф. Чирков, е никога да не се храните след 18 ч. вероятно с ръка на сърцето ще признаете, че сте сред хората, които ежедневно нарушават това правило. Ако обаче знаехте за пагубните последствия, които води след себе си късното хранене, никога не бихте си го причинили, категоричен е кардиохирургът.

Късното хранене води до образуване на газове, които на свой ред повдигат диафрагмата. Тя пък от своя страна потиска сърцето и става лошо. Именно в тези случаи се появяват проблеми като екстрасистоли, прескачане или аритмия.

Другият изключително ценен съвет на проф. Чирков е хората със сърдечни проблеми да си приготвят тази смес и да я приемат редовно. Тя наистина е изключително полезна за сърцето.

За да си я приготвите в домашни условия, се нуждаете от следните продукти:
1 кг. чист пчелен мед
Сокът от 10 лимона
10 глави чесън, почистен и счукан на каша

Разбъркайте всички продукти и оставете сместа да престои 7 дни. След това вече е готова за консумация. Приема се по веднъж на ден по 4 с.л. Приемът трябва да става бавно и на малки глътки. Освен това е добре да я задържите за кратко в устата, преди да я преглътнете. Количеството, което сте приготвили ви е достатъчно за двумесечен прием по тази схема.

Тя е изключително полезна за възрастни хора, които страдат от редица заболявания и движенията им са много ограничени.

Не на последно място проф. Чирков съветва да не допускате злоба и завист в ума си, ако искате да се радвате на здраво сърце, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.