Без майтап: Тези исторически личности умряха от прекомерно плюскане! (Виж кои са+много снимки)

0
384

Тези исторически личности умряха от прекомерна лакомия

Наистина може да се умре от прекомерното плюскане. Смъртта на тези исторически личности го доказва.

Прекомерната употреба на храна и пиене може да сложи край на живота ви. Без никакъв майтап! Смъртта на тези исторически личности го доказва по красноречив начин.

Кралят на Англия Хенри I е обожавал да хапва миноги. Това е древен вид риби, подобно на змиорките, които изсмукват кръвта на останалите риби.

Крал Хенри I също умира от плюскане

Една вечер кралят изял огромна порция от тях. После се разболял и починал.Друга историческа личност, умрял от преяждане е и Дени Дидро. Френският писател бил известен с чревоугодничеството си.

Писателят Дени Дидро също е известен лакомник

Една вечер прекалил с храната. Съпругата му го предупредила да престане, но той не се озаптил. Малко по.-късно се строполил мъртъв от лакомия.

Крал Адолф Фредрерик бил известен лакомник. Една вечер шведският наследник на трона изяжда няколко омара, кисело зеле, хайвер и изпива огромно количество шампанско. Но това му се сторило недостатъчно.

Крал Адолф Фредерик умира от преяждане

И той завършва вечерята си с типично шведски десерт-кифличка с крем, сервирана в купа с мляко. Той изяжда цели четиринадесет десерта. И резултата е-хранително натравяне и смърт.

Закари Тейлър също умира от преяждане. Американският президент се връща в къщи след изтощителен ден.

Изпива няколко кани с ледена вода и мляко. И после изяжда огромно количество череши. Остри стомашни болки го повалят на легло и няколко дни по-късно умира.

Американският президент Закари Тейлър също е хапвал здраво

Тихо Брахе е още една историческа личност, намерила смъртта си заради прекомерното плюскане. Датският астроном умира през 1601 година.

Той прекарва на масата на банкет, без да отиде до тоалетната. Защото смятал, че така ще наруши етикета.

Великият датски астроном Тихо Брахе също умира заради много храна

Въпреки физиологичните си нужди не станал от масата, а продължил да яде и пие. Датският астроном умира 11 дни по-късно, защото получава инфекция на пикочния мехур.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.