Смазаха Петър Волгин след триумфа на Гришо: Ето какво го сполетя!

0
287

Петър Волгин търпи всичките последствия от това, което стори!

Журналистът Петър Волгин се изложи жестоко по темата за Григор Димитров и сега бере „плодовете“ на тази излагация. Гришо взе купата в Лондон и стана трети в света, което обаче е най-малкото зло за радиоводещия в случая.

Петър Волгин заради Гришо
Петър Волгин си изпати заради Григор Димитров

Само ден след титлата на българския тенисист, Волгин получи „Златен скункс“ от „Господари на ефира“. Боби Ваклинов го пресрещна на улицата и му връчи унизителната статуетка.

Знае се, че от много години тази награда се дава за най-големия гаф в българското обществено полезрение. На журналиста се падна този късмет тази седмица.

Той получи „Златен скункс“ заради публикацията си във Facebook преди дни, в която написа, че вече е досадно как българите се радват на Григор Димитров, докато в страната има много по-важни въпроси за решаване. Нещо, което му навлече ужасяващи критики.



Петър Волгин не съжалява за думите си в мрежата и стои зад тях. Днес го потвърди и продължи със словесната си атака.

„Григор Димитров заслужава да бъде поздравен колкото всеки лекар, актьор, композитор, учител, който си е свършил добре работата. Той не заслужава цялата тази истерия, която има около него.“ – каза Волгин пред репортера на „Господари на ефира“.

Журналистът даде ясно да се разбере, че за него спортистите не са важни и това не е важна професия. Той не ги смята за нещо, което трябва да обединява народа, оше по-малко да го прави щастлив.

Унижението от „Златния скункс“ за него обаче остава до живот. Той ще му напомня вечно за излагацията му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.