Срамота! Журналист се изгаври с Григор Димитров (Подробности)

0
583

Григор Диимитров получи страшен удар от известен журналист!

Само часове след великото постижение на Григор Димитров в групата „Пийт Сампрас“, той бе връхлетян от нещо ужасно. Журналистът Петър Волгин изригна в социалната мрежа.

Григор Димитров
Григор Димитров получи страшен шамар от журналист

Според него, прекалено голямо внимание се обръща на Гришо, което отклонява вниманието на народа ни от по-важните проблеми. Той счита, че цялата еуфория около нашия тенисист е доста завишена и не влияе добре на хората.

„Да превръщаш спортист в идол е признак на много нисък интелект.“ – пише Волгин във Facebook.

Григор Димитров сякаш умее несъзнателно да обединява българите и да предизвиква истинска еуфория в държавата, което се случва чрез победите му. Никога България не е имала толкова добър тенисист, още по-малко пък някой от нас преди е мечтал да види българин в топ 10, но се случи.



Не е ясно какво точно предизвиква яростта на Петър Волгин в случая. Едва ли е ненавист към самия Григор или към тениса. По-скоро не му се нрави издигането на спорта като цяло в култ, което е често срещано по света.

Повод за думите на журналиста беше вчерашната победа на Гришо над Давид Гофен, която го прати на полуфиналите в Лондон. Успехът донесе много радост на много хора в страната ни и се коментира цял ден, а това явно не се е понравило на Волгин.

Григор Димитров е най-успелият човек на България в историята на тениса изобщо. До този момент нямахме носител на толкова много трофеи, сред които турнири от АТР и сериите „Мастърс“. Остава му само титла от Големия шлем, което е и голямата му мечта.

Вижте нагледно написаното от Петър Волгин!

Петър Волгин

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.