Огромен удар по феновете на „Приятели“: Матю Пери отново е наркоман, проси таблетки от бившата си!

0
606

Матю Пери пак се е обърнал за помощ към наркотиците!

Животът на актьора Матю Пери, който стана голяма звезда благодарение на ситкома „Приятели„, отново тръгна надолу. Той пак стана наркозависим и този път изглежда, че спасение няма.

Матю Пери
Матю Пери пак пропадна в самотния си живот

За това разкри бившата му изгора Мади О`Райли, която също е актриса, но се снима във филми за възрастни. Известният като Чандлър Бинг неин колега й е поискал да му намери специални таблетки, съобщава The Sun.

Той нямало как да си ги набави сам, тъй като се отпускали с рецепта. Мади обаче имала връзки в тази област и Матю Пери добре знаел това.

Тя отказала да го стори, защото не искала да го върне към дрогата. В отговор на това актьорът повече не й се обадил.



„Бях в шок, защото той беше преминал детоксикацията тази година и не знаех, че пак е станал наркоман.“ – споделя актрисата.

Матю стана наркозависим още по времето на „Приятели“ преди 20 години, а лечението му тогава се отрази на външния му вид. Той се появяваше пред зрителите ту напълнял, ту прекалено слаб.

Според някои слухове, актьорът пак е започнал да се друса от мъка, че животът му е наникъде. Той е вече на 48 г., а продължава да няма нито съпруга, нито дете.

„Самотата го убива. Като млад можеше да купонясва по цели нощи и да не мисли за бъдещето, но вече е друго. Сега вече осъзнава, че няма никого на този свят и това го съсипва.“ – пишат доста от изданията в Щатите.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.