Шок: Жените с пищни задници-по-здрави и умни! (Ето от какви опасни болести никога не боледуват)

0
337

Жените с по-големи дупета са по-умни и здрави

Жените с по-големите дупета не страдат от редица опасни болести, бич за съвремието ни.

Жените с по-големи задници-по-умни и здрави

Това са открили учени от Оксфордския университет.По-големите задни части предполагат повече ум и по-малко хронични болести от дамите, които имат малки барабанчета.

Спецовете са установили, че жените с по-пищни задници имат ниски нива на холестерол, заради хормоните, които разграждат по-бързо захарите.

И още нещо интересно. Дамите с по-големи задни части по-рядко страдат от сърдечно-съдовите заболявания и диабет.Те имат и по-големи количества Омега 3 мастни киселини, които са отговорни за подобрението на мозъчната дейност.

„Имате ли мазнини, по-добре да са в долната част на тялото. Жените с крушовидна форма на тялото те са по-здрави от останалите”, твърди д-р Майкъл Дженсън, директор на „Ендокринни изследвания” от клиника в Рочестър, Мин.

Притежаването на по-пищни задни части благоприятстват нивата на лептин. Този хормон е „отговорен” за теглото, също и на динопектин.

Той пък притежава противовъзпалителни свойства, както противо- съдови и антидиабетни качества.

И удивителните резултати не спират само дотук! Жените с по-разкошни задни части, не толкова тънка талия и широки бедра живеят по-дълго време от тези с по-малки задници.

До това откритие са стигнали и учени от Калифорнийския университет. Експертите от Калрифорния и Оскфорд обаче са категорични и в още нещо.

И то е, че тези неща важат единствено и само за жени с естествено големи задни части, а не за онези, които изкуствено са уголемили дупетата си.

Заключенията са направени при 16 000 жени, които са били щателно изследвани.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.