Жестоки разкрития за брака на Дженифър Анистън с Джъстин Теру: Той я е карал да живее като куче!

0
363

Дженифър Анистън е била в пълен кошмар толкова време и е радостно, че се е измъкнала!

Актрисата Дженифър Анистън е премълчала доста от болезнените истини за Джъстин Теру. Двамата уж се разделиха като приятели, но по време на брака си далеч не са били такива.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Дженифър Анистън не е била щастлива с Джъстин Теру

Най-големият ужас е бил свързан с жилището, в което са живеели. Джен била натикана от мъжа си в панелен апартамент, който се намирал в центъра на Ню Йорк, съобщава TMZ.

„Тя мразеше да живее там, умоляваше го да отидат другаде, но той не искаше и да чуе. Никога не зачиташе нейните желания, гледаше само своите.“ – споделя Норман, който е бил съсед на двойката.

Освен че жилището било доста некачествено, то било и много занемарено. В него имало течове и сумати счупени неща, които Джъстин така и не поправил.



Дори Норман в момента го съди, защото заради теча от неговия таван капе вода. Очаква се да спечели делото.

Теру наврял жена си в този апартамент с цел пестене на пари. Неговата кариера като актьор не е много успешна като тази на Дженифър Анистън и затова той не може да си позволи огромна къща с градина.

Очевидно не е искал да живее на гърба на съпругата си и затова не й е позволил тя да се погрижи за семейното им жилище. В крайна сметка обаче това му коства брака.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.