Ето какво известна астроложка разкри за убийството на Татяна

0
658

Точно на 12 януари беше извършено зверско убийство. Младата Татяна от Пазарджик загина от 6 куршума. Със случая се зае и известна астроложка

Докато разследващите търсят записи от охранителните камери наоколо, за да могат да разберат нещо повече за убиеца, който съвсем не е случаен аматьор, а професионален килър, астроложката Дени надниква в звездната карта на убитата Татяна и видя доста интресни неща.

Според известната астроложка Дени – Йорданка Игнатова, жертвата Татяна е била убита, заради корупционна сделка.

Според начина, по който са били подредени планетите към момента на убийството – 18:30 часа и личния хороскоп на Татяна Стоянова, излиза, че убийството е извършено от човек, който предварително е проучил много подробности относно жертвата.

Той добре е знаел къде тя живее, кога излиза, когато се прибира.



tanja-horoscop
Според направения хороскоп, Татяна е убита заради пари  от някой неин познат

Наблюдавал е наоколо. Кога минават хора и кога не.

Убийството е планирано по-рано и изпълнението му е извършено след добра подготовка, научихме от БЛИЦ по материали на „Марица“.

Според въпросната астроложка,   Татяна е видяла убиеца и не е била убита без да подозира, а е осъзнала какво й се случва.

Причината за убийството са скрити пари. Вероятно тя е завлякла някого или е прибрала чужди пари, които после не е искала да върне.

Или е потъпкала нечии чужди финансови интереси. Но не става дума за провалена сделка, а реализирана.

При съвпад на Меркурий (планетата на убиеца) и  Венера,  това означава, че в случая има замесена и някаква извънбрачна връзка.

Лицето, по всяка вероятност поръчител, е било добре познато на Татяна. Те са били познати, по-точно близки познати или любовници.

Тепърва предстои да научим дали разчетеното от известната астроложка в астрологичната карта в хороскопа на Татяна и заключението на разследващите ще се препокрият.

Колегите на Татяна страдат от нейната загуба.

След като по ТВ медии беше пуснато съобщение за нейната гибел, най-малко 10 нейни познати са звънили на мобилния й телефон, за да разберат дали не е някаква гадна шега.

Кметът на Пазарджик също показва, че е изпаднал в дълбока скръб, защото разчитал изключително много на професионалната работа на покойната Татяна Стоянова.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.