Хю Грант стана татко за пети път: Честито!

0
387

Мега звездата на британското кино Хю Грант се похвали, че вече има цели 5 деца. Героят от „Четири сватби и едно погребение“ е на седмото небе от щастие

Хю Грант вече е на  57 години, но възрастта не му пречи да създава поколения. Шведската ТВ продуцентка Ана Еберщайн и британският актьор станаха родители на момиченце.

Хю Грант
Хю Грант вече се радва на 5 деца

Двамата имат син и дъщеря, а сега се радват на своето трето дете, писаха в dailymail.co.uk. Бившата приятелка на Хю Грант актрисата Елизабет Хърли коментира, че талантливият актьор е прекрасен баща. По природа тъжен и меланхоличен, децата определено го правят щастлив. Първите две деца на Хю Грант са от  Тинлан Хонг.

Хю Грант съвсем не е единственият популярен мъж, който се радва на бащинство на преклонна възраст. На 62-годишна възраст друга голяма британска звезда Роуън Аткинсън (Мистър Биийн) ще стана татко за трети път. От барака с първата си съпруга има дъщеря и син – Лили и Бенджамин. Лили е наследила таланта на своя баща и е актриса.

Но не само в чужбина известни хора стават родители на преклонна възраст. Талантливият български актьор Ицко Финци стана татко за втори път на 84 години. Заедно със съпругата си Лиза Стоилова имат малка дъщеричка Матилда.



През есента на 2017 г. направиха кръщене, а за Коледа от Германия пристигна първородният син на Ицко Финци Самюел. Така цялото голямо семейство отпразнува красивите празници заедно.

Преди два дни се роди още едно бебе в кралското семейство на Швеция. Принцеса Маделин стана майка за трети път, след като роди момиченце. Сега в семейството на банкера Крис и принцеса Маделин има два дъщери и един син.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.