Тези качества провокират жените да се влюбят в определен мъж

0
1016

Всяка жена търси да обвърже своя живот с най-подходящия мъж. За всяка жена идеалът за мъж е различен. Ето какво търсят жените в мъжете

Много мъже смятат, че жените търсят красавци и мачовци. Затова те полагат огромни усилия да изглеждат добре.

мъжете жените
Жените търсят и очакват специално отношение от мъжете

В началото на една връзка такъв мъж е просто мечта. Върви една двойка по пътя, а след тях жените се обръщат. Мъжът с мускули или с тузарски костюм изглежда страхотно. Но често пъти такива мъже се оказват нарцистични и егоисти.

Жените започват да се чувстват излишни в тяхната компания.  Защото всъщност жените не търсят мачовци в живота. А хора, с които да се чувстват сигурни, разбрани и обичани. Ето още какви мъже харесват жените.

Мъж, с когото имате общи интереси



Не случайно, според едно проучване на „Билд дер Фрау“, 55% от браковете се сключват на работното място. Работното място сближава хората, защото те прекарват много часове заедно. Имат шанс да се опознаят. Но от друга страна човек върши с желание онази работа, която му е интересна.

Други общи интереси са да спортуват заедно. Да имат общо хоби. Да обичат заедно да посещават различни културни мероприятия, екскурзии и пътешествия.

Мъж с чудесно и спонтанно чувство за хумор

Чувството за хумор винаги е необходимо. В трудни моменти то помага да гледаме на света по-ведро. Един мъж, който умее да разказва забавни истории и вицове, винаги е желан от дамите.

Мъж, който умее да готви и да върши домакинска работа

Няма жена, която да не си мечтае нейният съпруг или партньор да й помага в рутинното домакинство. Да може да пазарува. Да умее да сготви нещо. Да зареди пералнята и да простре прането.

Не само като отмяна, но общата домакинска работа сплотява партньорите още повече. Те прекарват много повече време заедно, докато приготвят зимнина или докато пазаруват заедно.

Мъж, който не прекарва цялото си свободно време до автомобила

Колата или жената – вечният проблем в едно семейство. Жените имат нужда от внимание, обич и разбиране. Никоя дама не се радва нейният партньор да й обърне гръб, за да посвети своето свободно време на автомобила пред входа.

Мъж, с когото една жена може да разговаря, да споделя и да бъде изслушвана

Мъжете по принцип трудно разговарят и споделят. Но също така не обичат да слушат какво им говорят техните половинки. Жените искат да разкажат вечер какво им се е случило през деня. Кого са срещнали, какво са си говорили.

През това време мъжете си мечтаят как да се излегнат на дивана, да пуснат телевизора или да четат пресата. Ако може да се създаде комуникация между двамата партньори – това е чудесно постижение.

Амбициозни мъже с власт и с положение

Жените обожават амбициозните  мъже. В началото на една връзка партньорът, който има ясно поставени цели в живота, които следва, е супер желан. Но с течение на времето жените започват да се отегчават. Ако вкъщи съпругът или партньорът говори само за неговата работа или за пари, жените се започват да се чувстват изоставени.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.