Хороскоп за новата седмица за зодии Везни, Скорпион и Стрелец

0
408

Всяко ново начало се очаква с желание и с трепет. Така е и с настъпване на новата седмица. Искаме да надникнем предварително в нея и да научим какво са ни отредили звездите

През новата седмица зодия Везни ще трябва да изпълнявате задачите си възможно най-точно.

новата седмица
Хороскоп за новата седмица

Бъдете концентрирани и мотивирани в своята работа. Следвайте правилата, не спорете с началниците си. Не бъдете мързеливи. Ще успеете да приключите новата седмица  с вдъхновяващи резултати.

В любовта няма да има промяна. Не очаквайте точно сега някакви изненади. Но те не са ви нужни, защото периодът на стабилност ще ви даде шанс да си свършите отлично работата.

През новата седмица зодия Скорпион не трябва да се доверява на инициативите на други хора. Ще бъде  напразно и ще изгубите много време за несъществени за вас ангажименти.



Особено е важно да работите през цялата седмица в екип. Ще ви делегират нови правомощия.

Крайно време е да обърнете заслужено внимание и на вашия партньор. Седнете на масата и вземете решения за вашето бъдеще.

Преди време сте говорили за неща, които сте искали да реализирате заедно. Заради различни проблеми не сте успели. Сега е точният момент за това.

През новата седмица представителите на зодия Стрелец могат да постигнат осезаем успех, ако се съсредоточат върху текущите събития. Не се разсейвате  от дребните неща. Мислете по същество и действайте прагматично.

Уикендът е чудесен за общуване със семейството и с приятелите.

Възможно е ваши близки хора да ви поканят на гости на тяхната вила. Не отказвайте. Ще си прекарате чудесно. Ще се разтоварите и ще се заредите с положителни емоции.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.