Хороскоп за новата седмица за зодии Козирог, Водолей и Риби

0
529

Новата седмица настъпва и ни носи своите предизвикателства. Колкото по-добре знаем какво може да ни се случи, толкова по-добре ще бъдем подготвени

През новата седмица Козирозите могат да направят всичко, при условие че поемат пълната отговорност за действията си.

новата седмица
Седмичен хороскоп за новата седмица

Трябва да осъзнаете, че имате огромен потенциал, който отдавна не е бил използван. Концентрирайте се, за  да се реализирате възможно най-пълноценно. И вие сами ще бъдете изненадани от това, на което сте способни.

В личния живот е възможна криза. Вероятно ще бъдете на ръба на изтощението. Имате нужда от подкрепа.

Не се колебайте да покажете на своя партньор силата на вашата любов. Комуникацията с приятелите не трябва да отнема цялото ви лично време.



Необвързаните представители на зодия Козирог може да срещнат подходящ човек по време на пътуване или на работа.

Новата седмица за Водолеите ще бъде напрегната. Ще ви бъде трудно  да съчетавате работата с домашните си задължения.  Работата сега  изисква от вас максимално внимание. Опитайте се да не искате отпуск от работа. Отсъствието ви точно сега може да доведе до неудовлетвореност от страна на началниците.

В семействата на някои от Водолеите назрява вероятност за конфликт. Все още необвързаните представители на зодия Водолей не трябва да обвинявате своите родители, че сте сами. Не ви е добре да бъдете сами. Но причината не е във вашите близки. Просто не  е дошъл точният момент да срещнете най-подходящия партньор.

През новата седмица Рибите ще трябва да комуникират твърде често с различни хора. Но не винаги това общуване ще бъде приятно за вас.

Следващите дни не са благоприятни за регистрация на договори и за решаване на правни въпроси. Най-вероятно ще се изправите пред страшна бюрокрация.

Заредете се с огромно търпение и концентрация през работните дни. Защото уикендът ще бъде незабравим за вас.

Предстоят ви срещи с обичани приятели. Някои от Рибите може да срещнат и своята голяма любов.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.