Хороскоп за април за зодии Овен, Телец и Близнаци

0
189

Това са подготвили звездите за вас

Месечен хороскоп за април за Овен, Телец и Близнаци, Сн: ФБ

Месец април – пролет и много празници. Но за доста от вас ще има работа, ангажименти и други предизвикателства.

Овен
Вие сте амбициозни и ще продължите да следвате вашите намерения. Няма да губите излишно време и сили в ненужни обяснения.
През месец април е добре да проявите повече наблюдателност на света около вас. Само така ще се предпазите от ударите и лошите намерения на хора, с които в момента не сте в розови отношения.  Месецът ще бъде успешен за реализацията на много делови въпроси. И ще ви донесе успехи. Усърдието в работата, не е останало незабелязано.  Ако случайно се разрази конфликт около вас, не се плашете, а продължавайте да отстоявате вашите идеи.

Телец
Според месечния хороскоп за април, периодът се очертава изключително благоприятен за вашата връзка.  Предстоят дни, изпълнени с чудесна романтика и с хармония.
Онези от вас, които все още не сте срещнали вашата половинка, ще го направите. Възможно е всичко да започне като невинен флирт, забавление или приключение. Но след това нещата ще се наредят правилно.

Април е изключително благоприятен период за обучение. Някакво важно събитие ще окаже влияние върху вашето личностно развитие. Ще се озовете в ситуация на спор или скандал. Ще ви се наложи да промените своето отношение към околните. Не допускайте вашия инат да ви въвлече в необосновани спорове.



Близнаци
Април не е най-подходящото време за успехи в кариерата. Не е подходящо време  за успехи с противоположния пол, ако не сте обвързани, най-добре е да посветите свободното си време на личностното си развитие, както и да обърнете внимание на вашата фигура. Прочетете някоя книга. Направете преговор на чуждите езици, които сте изучавали.  Или на други полезни науки.

Ако сте обвързани, задължително бъдете с вашето семейство. Не само по време на великденските празници.

Може да ви се отвори възможност за лесни пари. Не се поддавайте на това изкушение. Направете проучване преди да вземете някакво решение, писа  zajenata.bg.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.