Януари, февруари и март ще бъдат Рай за тези зодии: Честито!

0
270

Първият месец от годината е важен

Честито на тези три зодии!, Сн: ФБ

По традиция януари е наситен с много празници и именни дни.

Февруари е най-късият месец от годината. Заедно с март също са наситени с много празници.

Щастието по традиция следва да се усмихне на всички, които са родени по това време на годината.

Но освен при януарските, февруарските и мартенските щастливци, късметът идва при зодия Рак.



Родените под знака на Рак ще получите чудесни новини, свързани с вашата работа и кариера. За някои от вас това може да означава нови бонуси. За други предстоящо повишение. То носи повече отговорности, но и по-добри доходи. За трети може да бъде полезна командировка или обучение, което ще ви срещне с нови хора и ще направите нови полезни познанства.

Следващата късметлийска зодия е Лъв.

За повечето от вас, които знаете чужди езици се отварят прекрасни възможности за работа, кариера и нови начинания. Астролозите съветват да бъдете премерено енергични до средата на месец май. След това планетите ще се разместят и вашата жизнена енергия ще се понижи.

Третата зодия с късмет е зодия Везни.

Едно от най-големите ви прояви на щастие ще бъде в любовта. Астролозите казват, че от всички в зодиака през 2023 г. вие сте орисани най-много от феите на любовта. И това щастие започва още от месец януари.

То може да означава много неща. Тези от вас, които са сами, ще срещнете своя сродна душа. Обвързаните отново ще летите на крилете на любовта като преоткриете качествата на вашия партньор. За други любовта ще бъде под формата на щастие от новородено дете или внуче. Или от това, че за първи път ще си вземете онзи домашен любимец, за който сте си мечтали отдавна.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.