Машина на времето изпрати жена в бъдещето (онова, което видя я потресе +фото)

0
407

Машина на времето. Това реалност ли е или мит. Някои учени казват, че не може да съществува. Други са убедени, че те са реалност. Но една жена беше в бъдещето

С помощта на машина на времето млада жена отива в далечната 3080 г.

машина на времето
С машина на времето скок в бъдещето

„Здравейте, аз съм Бела и искам да споделя нещо с вас за бъдещето и за тайните технологии. Винаги съм се интересувала от лазарното оръжие, телепатия и машините за телепортация. Но за мен особено важни са машините на времето. Моята мечта е да изобретя една такава.“

Бела срещнала мъж на име Александър. Той живее в Албания, но е роден в Беларус. Когато Бела се запознала с него, Александър я запитал защо се вълнува от машините на времето. Самият Александър  имал много пътувания из различни епохи на времето. След всяко завръщане той усъвършенствал своята машина на времето.

Александър показал своята машина на времето на Бела. Тя пожелала да я изпробва. Когато седнала на машината, била предупредена, че от Земята ще отсъства за кратко. А в бъдещето ще разполага от 50 до 70 минути.



Усетила как през тялото й преминава ток. Мислила си, че ще се озове на някое прекрасно място с много дървета. Но за съжаление се озовала на едно прокажено място. Толкова грозно, колкото човек не може да си го представи. Започнала да се разхожда из руините.

Искала да направи снимки, които да приложи като доказателство, че наистина е била в бъдещето. Направила си селфи и още няколко снимки на околността.

машина на времето
Селфи – лицето на Бела, а зад нея грозните разрушения, причинени от роботите

Искала да избяга. Срещнала хора, които се криели под някакъв робот. Те я попитали от къде е, понеже не прилича на тях. Дрехите им били изпокъсани. По телата им имало рани. Явно животът им въобще не бил лесен. Годината била 3080.

Срещнала робот. Той бил грозен и страшен, направен от метал, а неговият юмрук – от силикон. Попитал я с груб глас от къде е. Тя не му отговорила и в следващия момент се завърнала обратно на Земята.

Когато се съвзела от ужаса, Бела си спомнила за снимките. Гледката наистина е поразяваща. Разрушенията са причинени от роботите, които стрелят с лазарни оръжия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.