Нана Гладуиш се подлага на тежка операция, за да спре рака! (Подробности)

0
314

Нана Гладуиш ще се оперира утре и надеждите й са, че така ще се пребори с рака веднъж завинаги!

Телевизионната водеща Нана Гладуиш не спира борбата си с рака на гърдата. Тя продължава с активната химиотерапия, но ще предприеме интересен ход, за да ограничи разпространението на болестта.

Нана Гладуиш
Нана Гладуиш се подлага на тежка операция, която трябва да спре рака

Блондинката ще бъде приета в операционната утре сутрин, за да й бъдат отстранени маточните тръби и яйчниците. Така се надява, че ще може да игнорира напълно рака.

Нана Гладуиш е взаимствала идеята от Анджелина Джоли, която преди 3 години стори същото. Тя реши да се подсигури, тъй като в семейството й има болни от рак, а както знаем – тази болест често е наследствена.

В семейството на Нана също се оказа, че има и други с рак. Това е сестра й, която в момента се бори заедно с нея. Майка им също е имала рак.



Водещата на „Съдебен спор“ за втори път се бори с това заболяване. Преди 6 години тя успя да го победи, а сега е напът да стори същото.

Лечението й е доста скъпо и Слава Богу, че в телевизията печели добре, а и съпругът й е добре финансово. Битката ще продължи дори след края на лечението, когато ще е важен начинът на живот на блондинката.

Нана вече има дете, така че спокойно може да се подложи на тази операция. Желаем й успех!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.