Представителите на всяка една зодия изпитват тези страхове (ЧАСТ 2)

0
599

Страховете, които хората изпитват не са случайни. Всеки си има своите проблеми и притеснения. Но представителите от различните зодии имат сходни страхове

Зодия Лъв

зодията цвете
Представителите от всяка зодия си имат свои сходни страхове

Някои Лъвове са фини и изискани, други са груби и брутални. В душите на всички тях, обаче, се крие по едно малко коте, което мечтае да бъде глезено, обичано и на което да му се възхищават.

Голяма част от представителите на  зодия Лъв се страхуват да не ги карат да работят прекалено много. Те не са от най-работливата зодия. Други се страхуват да не загубят своите придобивки, защото ще им се наложи да се трудят упорито, докато отново ги възстановят.

Все пак Лъвовете са царе. Как да накараш един цар да се поти от работа?



Зодия Дева

Всички виждат в представителите на зодия Дева онези мърморещи педанти, които постоянно все нещо не са доволни – било от хората или от обстоятелствата.

Често пъти мърморенето, критиките и недоволството отблъскват околните и те не могат да забележат, че в тези хора кипи истинска страст, която чака да бъде открита и реализирана.

Девите се страхуват от липса на добра реализация и на подобаващо уважение, когато са го заслужили.

Зодия Везни

По принцип представителите на зодия Везни са чаровни и интересни хора. Въпреки, че са под влияние на Венера, родените под този знак изпитват някакъв панически страх от изоставяне, писаха в zajenata.bg.

Везните като цяло са кротки и спокойни хора, затова често могат да изненадат неприятно околните, когато проявяват неочаквана агресия или злоба.

Зодия Скорпион

Това е една много странна и противоречива зодия.

Представителите й обичат да доминират и да се налагат. Харесва им да упражняват власт. Често имат право на това, защото мислят трезво и логично.

Страховете на зодия Скорпион са свързани с липсата на обич и страх да не останат сами, защото не всеки може да съжителства с един Скорпион. А всеки изпитва нужда от компания и подкрепа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.