Седмичен хороскоп от 16 юни до 22 юни 2014 г. – 2 част

0
556

Вашият седмичен хороскоп (от 16 юни до 22 юни 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп енергията на настоящата седмица ще ви помогне да промените всичко към много по-добро и ще направи така, че да се окажете на гребена на вълната. Това е най-доброто време да изразите интереса си към човека, който ви харесва, или да покажете на партньора колко много означава за вас.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Бъдете търпеливи! През настоящата седмица е желателно да се движите напред бавно и внимателно, но не само, за да избегнете непредвидените опасности. Просто, за да постигнете желания резултат, трябва да направите всичко по възможно най-правилния начин.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Вярвайте в справедливостта! Заложете на идеалиста, който живее вътре във вас. През настоящата седмица вие сте на върха, така че, лесно можете да изненадате околните. И всичко това е, защото вашият план за действие е наистина съвършен!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Имате предразсъдъци, които пречат на напредъка ви? Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица можете да ги отстраните, благодарение на невероятната си енергия и жажда за действие. Направете крачка напред и покажете кои сте всъщност. Удивете околните и ги накарайте да ви погледнат с други очи!ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Готови ли сте за ново предизвикателство на Съдбата? Не се съмнявайте, през настоящата седмица, благодарение на удивителната си енергия, вие ще се справите с лекота дори с най-сложните задачи. Дайте на разума храна за размисъл, а на душата си – нови впечатления!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е особено важно да се съсредоточите и да се подготвите да вземете правилното решение. Това ще ви позволи да продължите в избраната посока. Повярвайте в себе си! Бъдете уверени, дори и в тези трудни времена, вие държите в ръката си най-силния коз.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.