Вашият Дневен Хороскоп за неделя (04.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Какъв късмет ще имате според вашият Хороскоп за Днес (04.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес е ден с много добри перспективи във всяко начинание. Ще постигнете доста цели и ще бъдете много доволни от това. Очаква ви страстна вечер. Възможно е да ви засегнат хора или приятели, които не сте виждали от дълго време. Ако имате проблеми в любовта, не търсете утеха другаде, а се опитайте да разберете къде е проблема и да го разрешите. Не клюкарствайте, това може да ви навреди след време.

Скорпион

Не се обезкуражавайте ако имате известни проблеми днес. Добрите вести идват: Приятна новина. Време е за размисъл върху начинът ви на живот. На път сте да чуете обяснение в любов. Не го подценявайте, защото този човек може да ви даде много щастие и невероятни моменти.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп предсказва, че любовта ще ви направи много щастливи днес. Само родените в понеделник ще бъдат ощетени и ще имат разправии. Днес ще имате нужда от цялата ви дипломатичност и търпение, за да запазите едва връзка, която се влошава. Пазете се от ласкатели, които ще ви въведат в заблуда и празни обещания.

Козирог

Днес ще бъдете нервни, нетърпеливи и прибързани. Овладейте нещата! Приятни изненади в любовта. Ще бъдете дискретно ухажвани и обичани. Здраве, благополучие и чар. Пазете се от непознат човек, който е много приказлив. Той е интригант. Защо ревнувате? Няма основание за това.

Водолей

Днес ще ви се отдаде възможност да направите нещо добро за друг човек. Опитайте се да убедите в добротата на вашите намерения хора, с които сте замесени в някакво недоразумение. Възможно е да се разкрие ваша любовна тайна. За родените във вторник тази вероятност е най-голяма. Ден – повратна точка. Имате два пътя. Избирате вие. Мислете добре.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви съветва: Днес е денят, когато родените в неделя, понеделник и петък трябва да притиснат партньорите си в ъгъла и да разрешат един път завинаги спорните въпроси, за да си изяснят отношенията. За останалите – не прибързвайте да се доверявате в любовта. Нека времето да докаже колко е истинска. Ден на угриженост.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.