Вашият Дневен Хороскоп за неделя (04.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Какъв късмет ще имате според вашият Хороскоп за Днес (04.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня: Не се поддавайте на страха от финансова несигурност, защото най-вероятно той е неоснователен. Макар днес любовта да ви изглежда далечна, все пак тя ще ви напомни за себе си по много романтичен начин. Родените във петък е възможно да загубят или изгубят нещо важно.

Телец

Юпитер и Сатурн ще ви помогнат за разрешаването на някакъв наскоро възникнал проблем, заради който сте угрижени. Не се доверявайте на приятел, който претендира да му споделите вашите тайни. Той е неискрен. Звездите ще ви предпазят от него. Обърнете внимание на партньора си, защото той се чувства пренебрегнат. Избягвайте разговори за пари.



Близнаци

Ядове в работата може да ви направят по-нервни днес. За родените в събота, отлични перспективи в любовта. На останалите ще им се наложи да сложат ред в чувствата и в живота си. От миналото ви се връща един стар познат, който много се е променил. Бъдете предпазливи с него.

Рак

Според днешния ви Хороскоп   ще се борите за или против приятелите си. Перфектен ден за заеми. Ще намерите нещо, което сте загубили. Облечете се в зелено. Интересни предложения в любовта, а родените в четвъртък ще бъдат направо късметлии. Много добър ден за сключване на брак, за годеж или предложение за женитба.

Лъв

Внимавайте, защото ако имате тайна любовна афера, заради вашето невнимание можете да бъдете разкрити. Опитайте се да обърнете внимание на човека до вас, защото днес той е особено ревнив. Ще постигнете нещо благодарение на ваши влиятелни приятели.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп ви предупреждава днес да бъдете внимателни в шофирането. Ден подходящ за изясняване на недоразумения от всякакъв тип. За да решите въпросите от семейно естество ще ви бъде необходима много упоритост.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.