Влюбих се „Под чужда самоличност“ в сайт за запознанства…И вижте какво ми се случи!

Това е реалната и тъжна история на една българска дама. Ето какво е преживяла тя, когато представяйки се „Под чужда самоличност“ се влюбва!

Решихме да ви разкажем тази история, защото ситуацията в нея е доста актуална, понеже напоследък потребителите на Социалните мрежи много често използват чужда самоличност и попадат в подобно положение. Нека тя да бъде пример, за да знаете, че играта „инкогнито“ може да ви изиграе лоша шега. По разбираеми причини няма да използваме имена. И така, ето какво писмо ни изпрати в редакцията въпросната дама. Преди няколко месеца нашата героиня, решила да се регистрира в сайт за запознанства и го направила „Под чужда самоличност“. След прелистване на най-различни профили из Социалните мрежи, тя избрала и използвала снимките и имената на едно красиво българско момиче. Влязла в сайта единствено с цел да се позабавлява, нашата героиня не искала да покаже собствените си име и лице, страхувайки се да не я разпознаят нейни приятели. И така интересът не закъснял. Не след дълго дамата била затрупана от вниманието на стотици напористи господа. Много скоро разговорите с един от тях започнали да стават станали по-специални, все по-дълги и все по-лични. Дамата открила в него своето „Огледално АЗ“. Двамата имали чувството, че сякаш се познават от  дълги години. Нашата героиня още в началото пожелала да разкрие истината за това коя е и че „играе“ с чужди снимки и имена, но не го направила от страх да не развали магията и да загуби новия си приятел. Пък и нали нищо не било сериозно, а само за забавление, тогава какво значение имало коя точно е тя. Така постепенно общуването между тях се задълбочило. Те говорели ден и нощ, използвайки всяка свободна минута. Дамата все не намирала смелост да му признае истината за историята на своята чужда самоличност. Напротив! И така започнали големите лъжи и неистовото търсене на снимки из Социалните мрежи и Фейсбук на въпросното момиче и още по-опашатите лъжи за ситуациите свързани със селфитата, на които тя, сама или с приятели била на най-различни места. Нашата героиня осъзнавала, че това не е редно и изпитвала угризения, но мисълта да признае и вероятността да загуби човекът, в когото вече била влюбена до уши я съсипвала!

Историите "Под чужда самоличност" често изиграват лоша шега.
Историите „Под чужда самоличност“ често изиграват лоша шега.

Но един ден истината излязла наяве. Той решил да сподели със своя близка за новата си любов и за нещастие се оказало, че роднината му познава момичето от снимките. Последвал сериозен разговор между двамата ни герои, в който дамата от нашата история обяснила, че никак не била грозна и дори се гордеела с красивия си външен вид, а измамата направила просто, за да не бъде разпозната. И така след виждане на камери всичко привидно се оправило и последвала покана за „кафе“. Обещания за приятелство и че „Нищо няма да се промени“…Но „Приказката свършила“. Явно господинът не могъл да преглътне лъжата на дамата „Под чужда самоличност“ и вече никога не отговорил на стотиците съобщения на влюбената. Не след дълго в Социалната мрежа той публикувал селфи, на което в прегръдките му било момичето, от снимките. Така завършва нашата история, героинята от която до днес тъжи за изгубената си любов и съжалява, че историята с представянето й „Под чужда самоличност“ и е изиграло такава лоша шега.

Какво мислите вие? Осъждате ли постъпката на дамата „Под чужда самоличност“ или проявявате разбиране?



loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Интернет толкова ни е извратил вече че скоро хората съвсем няма да знаят на какво приличат. Не че е нещо лошо,
    но без духовна основа сме толкова жалки, че не знаем мярка.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.