Това са вашите печеливши числа според зодията ви (ЧАСТ 2)

0
1765

Астролозите са открили, че всяка зодия си има свой цвят, аромат и числа, които носят много по-голям късмет от останалите. Възползвайте се от техните възможности

Най-царственият знак от зодиака – Лъв, обича да си пробва късмета с хазартни игри.

зодии числа
Всички зодии си имат свои късметлийски числа

Това им дава настроение и повод за усмивки. Любимите числа, с които играят и им носят късмет, са 3, 7, 33, 37. Числото 13 за тях е щастливо число, затова не е рядкост ако те заложат на него. Денят от седмицата, в който се чувстват най-добре представителите на зодия Лъв, е събота.

За един от най-прагматичните знаци в зодиака – Дева, лотариите и хазарта не са приоритет в ежедневието им.

Тъй като не вярват в лесните пари. Това не означава, че те никога не биха си попълнили тото фиш или да си изберат билетче. Важното за тях е те да са се подготвили предварително с последните печеливши комбинации от различни тиражи. Да са анализирали числата, които са се падали  и да опитат да заложат отново на тях. Щастливият ден от седмицата им е срядата, а късметлийското им число е 4.



Ако сте зодия Везни, то вие сте любители на премерения риск.

За вас лотарийните билетчета са шанс за бързи пари, но за тях не се ловите като „удавник за сламка“. Ако решите да заложите на някакви числа, то те за вас ще бъдат от типа 11, 22, 33, 44. Друг начин за избор на числа е например колко показва часовника ви в момента, или какъв е номера на колата, която минава покрай вас в този момент. Щастливият ден на Везните е петък.

Сред хората фаталисти са тези, родени под знака на Скорпиона.

Наред с това, тези хора са доста алчни и биха искали да ударят възможно най-големия джакпот. Залагат на числа, които по-рядко са избирани от други, като например, 4, 15, 19, 23. Но осъзнато избягват числото 7, тъй като вярват, че не им носи късмет. Денят, в който Скорпионите се чувстват най-силни, е четвъртък.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.