Ето вашият летен хороскоп по зодии (ЧАСТ 4)

0
638

Летните месеци са любими на много хора. Отдаваме се на почивка и забавления. Връхлитат ни любовни трепети и емоции. И този път звездите ни показват какво е полезно да направим и какво не

Зодия Козирог

летен хороскоп
Вашият летен хороскоп ви дава ценни съвети

Средата на август е подходящ период, в който самотните Козирози ще срещнат своята голяма любов. Някои от вас могат да останат изненадани, че любовта е била отдавна около вас, но вие просто не сте я забелязали.

Затова пък, когато я осъзнаете, не трябва да допуснете тя да ви избяга.

Възможно е през летните месеци да ви се наложи да прекъснете своята почивка, защото ваш колега е заболял и трябва да го замествате. Те се дразнете и не се ядосвайте. После ще бъдете възнаградени много добре от вашия работодател. С тези средства ще можете да си купите онова, за което отдавна сте си мечтали.



Зодия Водолей

Венера няма да забрави Водолеите през летните месеци, сочи вашият летен хороскоп.

Бъдете особено внимателни от 6 до 16 юли. В този период е възможно около вас да се появи някоя стара, дори забравена любов.

Вие ще решите дали е възможно да подновите вашите отношения и да летите на крилете на любовта. Или вече е прекалено късно, защото имате семейство и деца.

Необвързаните ще изживеят незабравими любовни емоции в средата на август.

Посветете летните месеци на вашите деца. Те отдавна жадуват да бъдат във вашата компания на 100%. Дължите им го поне сега, когато можете да оставите кариерата на заден план.

Зодия Риби

Ако сте зодия Риби и имате проблеми в момента с вашия партньор, не бързайте да се разделяте. Това е някакво временно недоразумение или временна криза. Тя ще отшуми и вие отново ще бъдете щастливи заедно.

Особена еуфория вещае вашият летен хороскоп след 23 юли до края на август.

Тогава ще срещнете своята голяма любов, ако не сте обвързани.

Не правете излишни разходи през лятото. През есента ще ви се наложи да купите нова техника за дома, ново обзавеждане или да направите някакъв ремонт. Тези харчове наистина са важни, защото ще ви донесат още по-голям комфорт и удобства.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.