Седмичен хороскоп от 19 януари до 25 януари 2015 г. – 1 част

0
416

Вашият седмичен хороскоп (от 19 януари до 25 януари 2015 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп настъпва подходящото време за решаване на дългосрочни проблеми, например с имот или жилище. Настоящата седмица предоставя възможност да демонстрирате своите бизнес умения. Очакват ви срещи и делови разговори, които ще бъдат полезни във финансов аспект, ако намерите верния път към човека срещу вас. Отдайте дължимото внимание на близките, но не се затваряйте у дома през уикенда.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица се увеличават ангажиментите и ще бъде необходимо да демонстрирате знания, умения и талант, когато въпросът опре до поемане на отговорност. Следващите дни може да ви донесат очакваното творческо вдъхновение и нестандартни идеи. Отхвърлете предразсъдъците, за да си осигурите по-широк хоризонт. Почивните дни посветете на нещата и хората, за които отдавна не намирате време.

 Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Тази седмица носи промени, които със сигурност ще подобрят настроението ви в дългосрочен план. Възможни са не само материални придобивки, но и завоевания в романтичната сфера. Проявете по-голяма активност и можете лесно да се постигне почти всяка набелязана цел. Кратко пътешествие или разходка сред природата е най-добрият вариант за отдих от напрегнатото всекидневие.

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп за успеха през настоящата седмица е необходимо да демонстрирате по-голяма гъвкавост и дипломатичност в отношенията с хората. Това се отнася в еднаква степен за деловия и личния живот. Маловажни на пръв поглед неща и детайли, ще ви разкрият неподозирани тайни на събеседниците. Освободете се се от всички ангажименти и посветете този уикенд на себе си. Вие го заслужавате!Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Настоящата седмица ще изисква пълно отдаване, концентрация и дисциплина. В професионалната сфера е по-добре е да не прибързва и да не се занимавате с няколко неща наведнъж. Подредете приоритетите, като действате разумно и последователно. Позволете на близките хора да ви изненадат за уикенда.

ДЕВА (23 август – 22 септември)  Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятна за начало на пътешествие, запознаване с нови области на познанието и различни хора. Изберете едно и се насочете се само към това, което за вас е наистина важно и интересно. Сега не е време да се разпилява ценно време и сили. Прекарайте почивните дни сред тези, които наистина ви ценят.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.